Захладня, чадъра стана ежедневен аксесоар и приликата с Лондонското време

...
Захладня, чадъра стана ежедневен аксесоар и приликата с Лондонското време
Коментари Харесай

От МАГАМА: 3 топ продукта за 100% блясък и красота на косата

Захладня, чадъра стана всекидневен аксесоар и приликата с Лондонското време е налична. Не може да скрием, че тъгуваме за топлото слънце, само че всеки сезон си има и своя сексапил. Сега се събираме повече вкъщи, на топло, на фамилна вечеря или игри. И в случай че сме сменили мястото за нашите занимания, то това не е по този начин с мястото за грижата за красивият ни външен тип. Ние от салон Магама ще ви споделим в идващите редове по какъв начин елементарно и без доста суетност да имате страхотна прическа и изкушаващо красива коса.



През есента всяко нещо има потребност от възобновяване. Грижим се за здравето си, одобряваме повече витамини, с цел да подсилим организма си и да бъдем подготвени за по-студените зимни интервали. Така и за косата е нужно да обърнем повече внимание. Често промяната на сезоните се характеризира с поява на косопад и раздробяване на косата. При всички положения би трябвало да се вземат навременни ограничения. Третиране на косата с подобаващите шампоани и лосиони могат да оказват помощ доста бързо. В салона използваме Ice cool шампоан на #Kadiffe, който работи навръх подобен вид проблеми, засилен косопад или пърхот. Подходящ е за потребление и при себореен дерматит или плешивост. Благодарение на високото pH и ментол шампоанът излющва кожата, което й разрешава да се обнови и да имате чист и укротен скалп.

Когато косата се накъсва в краищата или по дължина това е знак, че има незабавна потребност от масла и витамини. Когато приемате хранителни добавки косата се храни от вътре на вън, само че лишава повече време, с цел да се реализира струпване на тези субстанции. Това може да се реализира и с качествени артикули, които да доставят тъкмо тези детайли на верните места в косъма. Терапия #Kadiffe ви дава цялостната грижа, заздравява косъма, уплътнява и запълва изчезналите детайли в него! Истинско чудо за косата, след което тя е още веднъж с неудържим искра и мекост! Терапията се прави в 3 стъпки:
На първо място косата се измива добре, с цел да се отвори косъма и да се отстранят всички наслоявания и замърсявания насъбрани в косъма. Това дава най-хубавата основа за следващо деяние. Стъпка 2 от лечението е нанасяне на Възстановяваща маска #Kadiffe с Провитамин B5. Благодарение на него, косъма се хидратира добре, става по-гъвкав и това му дава силата да свети, а аргановото масло се грижи за невероятната мекост, която прави косата толкоз нежна на досег.

Завършваме ритуала с Балсам #Kadiffe, който затваря косъма и с помощта на това значимите субстанции се запечатват вътре в него.

Сигурни сме, че тези 2 невероятни по своята същина продукта ще създадат косата ви красива! Но ние ще си спазим обещанието и ще ви разкрием 3-ти артикул, който има също толкоз мощна мощ да направи косата здрава и блестяща. За него се носят митове, даже го назовават течно злато, заради красивия златист цвят, а аромата е пленяващ. Това е скъпото Арганово масло, което има своите секрети свойства да прониква в клетките и корените и да възстановява естествения искра на косата. То има чудесни укрепващи свойства, които са доста потребни, в случай че обичате да си вършиме прическа за всеки мотив или имате навика да изправяте косата си всяка заран или да я оформяте със сешоар всеки ден. Увреждането, което й причинявате ще я направи суха и с цъфтящи краища. Аргановото масло хидратира косата по натурален път, подхранва я и съдържа витамин Е, който ще помогне за нейното възобновяване и възобновяване.
Тази мощна тройна композиция ще направи косата ви страхотна във всяка форма и цвят.

Ние сме до вас във всяка стъпка от грижата за вашата коса. Доверете се на нашите експерти!
Запишете си час за божествено красива коса на 0898777740.

Професионалните артикули #Kadiffe ще намерите във физическите ни магазини:
София Дамян Груев 46 0898777740

София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София  Солунска 23 0898770058

Повече за продуктите на #Kadiffe може да видите на Magama-shop.com или Magama.org
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР