"Захарни заводи" пусна нова линия за пакетиране на захар в

...
"Захарни заводи" пусна нова линия за пакетиране на захар в
Коментари Харесай

Захарни заводи с нова производствена линия за 1.6 млн. лева

"Захарни фабрики " пусна нова линия за пакетиране на захар в хартиени опаковки след инвестиция от 1.6 милиона лв.. В рамките на идващите пет години българската компания възнамерява да усили потенциала си за пречистване на захар до над 100 000 тона годишно, затвърждавайки наличието си в страната и позволявайки на компанията да навлиза в прилежащи пазари.

Оборудването за новата опаковъчна линия за захар е създадено в Германия, означават от компанията. По-рано тази година "Захарни фабрики " съобщи, че пуска нова апаратура за произвеждане на етанол в размер на 11.2 милиона лв., която ще усили продукцията на компанията до 60 000 литра дневно. Инсталацията също по този начин ще разреши на "Захарни фабрики " да създава обезводнен алкохол за промишлени цели.

"Захарни фабрики " оперира с няколко други индустриални мощности, в това число захарна рафинерия и сладкарска фабрика. През първото полугодие на 2019 година компанията резервира чиста облага от 1.6 милиона лв. при доходи от 57.8 милиона лв..
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР