Загряхте ли с мачовете от груповата фаза на волейболния турнир

...
Загряхте ли с мачовете от груповата фаза на волейболния турнир
Коментари Харесай

Финалната четворка в Златната лига - пряко по RING, VOYO.BG и на btvnovinite.bg

Загряхте ли с мачовете от груповата фаза на волейболния шампионат Златна лига? Радвахте ли се на успехите на женския народен тим? Стискахте ли палци за българските " лъвици "? Време е нещата да станат съществени!

Златната лига се мести в Русе, където четирите най-хубави тима ще мерят сили за купата. Сред тях е и България. Всички срещи ще може да гледате директно по RING, на платформата VOYO.BG и гратис и без регистрации на уеб страницата btvnovinite.bg през днешния ден и на следващия ден!

Снимка: Lap.bg

Финалната четворка стартира по традиция с полуфиналните мачове. Програмата през днешния ден открива конфликтът Испания - Хърватия от 17:00 ч.

За 20:00 ч. е плануван първият мач на българките. Те ще играят против Чехия.

Чехкините са последният победител в конкуренцията. През 2019 година тимът се оправи Хърватия на финала във Вараждин. През 2020 година шампионатът не се организира поради пандемията от ковид.

Снимка: Lap.bg

Срещу " лъвиците " обаче сигурно няма да им е елементарно! Българките бяха безгрешни в груповата фаза - четири победи с 3:0. Те решително протягат ръце към втора купа от конкуренцията след триумфа през 2018 т.

Отборите, които победят в полуфинала, ще излязат от двете страни на мрежата в конфликт за купата на следващия ден от 20:00 ч. Загубилите ще играят за третото място в 17:00 ч. също в неделя!

Гледайте мачовете от финалната четворка в Русе през днешния ден и на следващия ден директно по RING, на платформата VOYO.BG и гратис и без регистрации на уеб страницата btvnovinite.bg.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР