Заглавието наистина звучи като извадено от ракламна брошура на модерна

...
Заглавието наистина звучи като извадено от ракламна брошура на модерна
Коментари Харесай

Компания ще плаща виртуални пари на потребители, за да гледат порно



Заглавието в действителност звучи като извадено от ракламна листовка на съвременна фракция, само че нещата са надалеч по-сериозни. Vice Industry Token Inc. се надява да предложи на потребителите, основателите на наличие и дистрибуторите криптовалута VIT, само че в подмяна на какво?

Идеята зад VIT е относително елементарна - потребителите се забавляват в платформите за възрастни, които поддържат VIT, за което получават SpankCoin. Тази валута на собствен ред може да бъде употребена за отключване на премиум наличие във въпросните уеб сайтове или други услуги. В подмяна на това потребителите дават информация - потребителски профил и държание в уеб страниците за възрастни.

Както доста сходни криптовалути, VIT е основана на отворен код и употребява блокчейн технологията, където са генерирани и разпределяни токените. В същата платформа се записва и присъединяване на всеки консуматор - потреблението на материали от уеб страниците за възрастни, прекарано време в гледане на видеа, критерии за търсене, дълготрайност на престой и всичко, за което се сетите.

Този модел напълно не е неповторим - множеството обществени мрежи - в това число Фейсбук - употребяват сходни способи за събиране на данни и предлагането им на трети страни против съответното възнаграждение. В този случай обаче се касае за по-интимна информация - половите желания на хората.

Ако въпросните консуматори нямат нищо срещу да споделят със света какви са препочитанията им при обхождането на порно наличие, то концепцията да им се заплати за това не наподобява по никакъв начин неприятна. Ако обаче, че става дума за обществени персони или други звезди, звезди, политици и впрочем, сходна платформа няма да е изключително добра концепция.

В момента VIT и SpankCoin събират дарения под формата на Ethereum, а повече за забавното приложение на блокчейн технологията можете да разберете от формалния уебсайт на компанията.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР