Загадката на Sofia24.bg е свързана с една българска телевизионна водеща и актриса.

...
Загадката на Sofia24.bg е свързана с една българска телевизионна водеща и актриса.
Коментари Харесай

Рожден ден днес празнува една от най-обичаните телевизионни водещи у нас

Загадката на Sofia24.bg  е обвързвана с една българска телевизионна водеща и актриса. Била е водеща на предаванията " Господари на ефира “, " България търси гений “, " Х Фактор “, " Папараци – ново 20 “ и " Звездите в нас “. Познахте ли я? Това е Мария Игнатова, която е родена на 26 септември 1979 година в град София.

Тя приключва междинното си обучение в САЩ, след което се завръща в България. По-късно решева да учи фешън мениджмънт в Холандия, само че скоро прекъсва следването си. Запалва се по телевизионната публицистика и приключва частен лицей с подобен профил. 

Изявява се и като певица, като има три записани песни – " Не ме търси “, " Искаш “ и " Невъзможно “ (дует със Стратия).

Като актриса взе участие във филмите " Риба чук “ и " Икона “. През 2018 година взе участие в комедийния сериал " Полицаите от края на града “. През 2021 година взе участие в третия сезон на " Маскираният артист “ в ролята на Заека, а през 2022 година е водеща на " Звездите в нас “.

Омъжва се за предприемача Петко Димитров, само че по-късно се развеждат. Двамата имат наследник, който се споделя Виктор. След това в продължение на доста години има връзка със своя колега Димитър Рачков. През 2021 година Мария подвига женитба с Ивайло " Нойзи “ Цветков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg