Загадката на подводните пирамиди с мистериозни символи …По време на

...
Загадката на подводните пирамиди с мистериозни символи …По време на
Коментари Харесай

Загадката на подводните пирамиди с мистериозни символи

Загадката на подводните пирамиди с мистериозни знаци …По време на подводно изследване на езерото Фуксиан, провинция Юнан, Китай, стартирало на 13 юни 2006 година, археолози откриват останките от големи антични структури, които са по-съвършени от египетските пирамиди.Изследователите намират доста отмерено ситуирани камъни с мистериозни резби. Откритите структури потвърждават, че превъзходната архитектура е издигната от представители на антична цивилизация, само че слагат под въпрос предходни догатки на експертите.В исторически документи написа, че град наименуван Ююан е учреден в региона на езерото Фуксиан по време на династията Западен Хан (206 година прочие н. е. – 24 година сл. н. е.), само че той престава да се загатва в историческите записи след ръководството на династиите Суй и Тан (589 година -907 г.). Местна легенда споделя, че град Ююан и неговите поданици са потънали на дъното на езерото Фуксиан.

 1 1 403x600 - Загадката на подводните пирамиди с мистериозни знаци
По-ранна експедиция до езерото е направена при догатката, че руините принадлежат или на потъналия град Ююан, или на столицата на античното кралство Диан.
Втората експедиция намира доказателства, които да опровергаят това съмнение: постройките са направени от камък, до момента в който градовете Диан и Ююан са издигнати най-вече от дърво и глина.Сонарните изследвания демонстрират, че архитектурният комплекс на дъното на езерото Фуксиан обгръща повърхност от към 2,4 квадратни километра, което е по-голямо от столицата на династия Хан. Учудващо е за какво толкоз огромен град не е оставил диря в историческите записи …Четете още: Гигантски пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник (видео)В руините, една от структурите прилича пирамида. Тя наподобява по-съвършена от египетските пирамиди, тъй като камъните са украсени с разнообразни дизайни и знаци.

 2 1 - Загадката на подводните пирамиди с мистериозни знаци
Сред множеството гравирани камъни, един камък притегля изключително вниманието. В горната дясна част на камъка е издълбан дребен кръг, заобиколен от седем радиални линии, наподобяващи Слънце. Същият кръг е изсечен от лявата страна на камъка, единствено че с четири радиални линии.Според експертите дълбокото издълбаване на камък под формата на Слънце е доста рядко.Такива Слънца с четири радиални линии са открити върху бронзови барабани от Пролетния и Есенния интервал (722-481 година прочие н. е.). Смята се обаче, че признакът върху този камък е още по-древен – на повече от 1800 години.

 3 1 - Загадката на подводните пирамиди с мистериозни знаци
Екипът от учени открива и рисунки върху камъните, наподобяващи маски. Плоските бузи и зъби на маските не дават отговор на човешките черти.Други знаци, открити на обекта, са “0 “, “1 ” и седем дупки, издълбани в камъните в съразмерен дизайн.Открити са и няколко елементарни линейни рисунки, една от които наподобява на човешко лице. Други камъни са издълбани със знаци, сходни на римската цифра “I ” и британската писмен знак “Y ”, подредени в редица.Експертите признават, че към момента не са съумели да дешифрират знаците.

 cb78e04121420bc3bb9af12230c6bb8b - Загадката на подводните пирамиди с мистериозни знаци
Ако подводните реликви в действителност са доста по-стари от 1800 години, учените ще би трябвало да обяснят какви принадлежности са могли да бъдат употребявани за сходни резби по това време и коя цивилизация е съумяла да построи подобен комплекс от здания, в това число пирамиди.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР