Заедно с нарастващия интерес към онлайн пазаруването, необходимостта от гъвкави

...
Заедно с нарастващия интерес към онлайн пазаруването, необходимостта от гъвкави
Коментари Харесай

TBI и eMAG oбединяват сили, за да предоставят по-достъпно пазаруване

Заедно с възходящия интерес към онлайн извършването на покупки, нуждата от гъвкави принадлежности за финансиране на покупките се усилва с не по-малка скорост. За да отговори на тези потребности, TBI към този момент участва в eMAG – една от водещите онлайн платформи за извършване на покупки в страната. Чрез консолидираното на решението TBIPay за заплащане на части, клиентите на emag.bg имат опция да купят мечтаните от тях артикули на момента и да платят за тях в комфортен интервал и условия, като изберат една от няколкото варианти, предлагани от банката.

Целият развой по финансиране на поръчката – от подаването на поръчка за кредитиране до приемането на утвърждение от банката, се прави напълно онлайн за броени минути. Стоките, които могат да бъдат купени, включват всички продуктови категории, предлагани на платформата eMAG – от смарт телефони и електроуреди през артикули за дома до фешън аксесоари и спортни продукти,  на стойност от 100 до 30 000 лева за период от 3 до 48 месеца. Решението е налично както за поръчки от платформата на eMAG, по този начин и в трите шоурума на eMAG в страната.

TBI е и първата финансова институция в България, предлагаща този модел на разплащане в eMAG Marketplace България – платформа, която дава опция на търговците да оферират артикули от свое име и под личната си комерсиална марка, употребявайки всички софтуерни и маркетинг преимущества на онлайн ритейлъра. Към момента над 5000 търговци оферират над 1 500 000 дейни артикули от разнообразни категории в eMAG Marketplace. За последната година трафикът към eMAG Marketplace платформата е повишен с 27% и са осъществени над 1,6 милиона поръчки. Чрез решението за заплащане на части на TBI, банката цели да направи предлаганите артикули още по-достъпни за българските консуматори, а eMAG - да подтиква растежа на Marketplace платформата на eMAG, както и на търговците, които са част от нея.

„ Изключително сме щастливи да осигурим още повече благоприятни условия за финансиране покупките на българските консуматори, без значение дали техните потребности са свързани със закупуване на артикули за дома, автомобила, фамилията или друго. В лицето на eMAG открихме освен платформа, предлагаща необятна гама от артикули, само че и приближен сътрудник, с който имаме вяра, че ще успеем да предоставим чудесно потребителско прекарване, защото клиентите ще могат да реализират редица мечтани покупки, без да утежняват месечния си бюджет “, показа Надежда Коцинова, началник на комерсиалните партньорства в TBI.

„ Все повече хора трансформират онлайн извършването на покупки в табиет, даже за ежедневния или седмичния си пазар, защото персонално са се уверили в преимуществата и удобството му. Решението TBIPay е следващата стъпка за даване на чудесно потребителско прекарване на клиентите на платформата и поддръжка на бизнеса на нашите Marketplace търговци. С напълно цифровизиран, бърз и комфортен развой, както и с голям брой благоприятни условия за персонализиране на погасителните проекти, това решение се вписва чудесно във философията на eMAG, стъпвайки на  актуалните технологии да оказваме помощ на клиентите да пестят време и пари. Считаме, че преимуществата на разнообразни варианти за заплащане и изгодите, които това носи като повече поръчки и повече продадени артикули, са забележими. ”, сподели Разван Бланита, шеф на eMAG Marketplace България.

Решението TBIPay е потвърден финансов инструмент за заплащане на части като към този момент близо 15 000 търговски местоположения в България и Румъния са го използвали в своя онлайн или физически магазин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР