„Заедно с кмета на община Перник Вяра Церовска и нейния

...
„Заедно с кмета на община Перник Вяра Церовска и нейния
Коментари Харесай

Васил Мирчев, кандидат за кмет на село Кладница: С усилията на кмета на Перник Вяра Церовска не допуснахме училището в село Кладница да бъде закрито

„ Заедно с кмета на община Перник Вяра Церовска и нейния екип не допуснахме учебното заведение в село Кладница да бъде закрито. Няма нито едно учебно заведение и детска градина в Перник, които да са закрити или преструктурирани. Това е най-голямата ни победа през последните 4 години. Работихме за това да подобрим материалната база - подменихме дограмата и сменихме котела. Направихме ремонт на класната стая за нашите първолаци. Имаме към този момент площадка навън за децата на село Кладница. Ще продължаваме да работим за учебното заведение и читалището, които са най-важните крепители на знанието и българщината във всяко едно обитаемо място “.

Това съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на с. Кладница Васил Мирчев, който дружно с претендента за кмет на община Перник Вяра Церовска организира открит диалог с локалните поданици за направеното през изтеклия мандат и целите, в случай че още един път им бъде гласувано доверие. Той посочи, че с нов образ имат локалното читалище, което към този момент има винилова настилка и църквата в с. Кладница, на която е направено градивно подсилване.

„ Направихме две детски площадки по ПУДООС, с цел да има къде децата ни да се забавляват. Всяка година изкърпваме улици, изградихме нова улица, дълга 340 м с паважна настилка. Справихме се с казуса със сметопочистването и сметовизвозването.

Със съдействието на доктор Церовска бяха направени промени в автобусните линии, които да бъдат в наша услуга. Построихме параклис, който ни беше възложен. Нека не забравяме и поддръжката за фестивала „ Витошки напеви “, който през днешния ден има интернационално значение. Всичко това се случва, тъй като работим в екип “, посочи още един път кметът на обитаемото място и прикани локалните поданици да изберат пътя на развиване на село Кладница с номер 43 в бюлетината.

„ Важното, което успяхме да създадем, е да спомагаме републиканският път Драгичево-Рударци-Кладница да бъде напълно и главно ремонтиран. За първи път от средата на предишния век до момента, ние успяхме да извоюваме средства, с които ще бъде сменена водопроводната мрежа “, означи претендентът за кмет на община Перник Вяра Церовска, която показа целите в своята стратегия за ръководство на община Перник в идващите 4 години. „ Успяхме да запазим духа на Кладница. Ще продължаваме да работим за това. Поели сме ангажимент и ще изградим нова спортна площадка в двора на ОУ „ Св. Климент Охридски “. Наша съществена задача ще бъде да работим за чистотата и своевременното транспортиране. Ще работим за развиването на инфраструктурата, асфалтираме улици и тротоари “, сподели още претендентът на политическа партия ГЕРБ. Тя беше съпроводена от народния представител доктор Александър Александров, регионалния шеф Ирена Соколова и претенденти за общински съветници от политическа партия ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР