Задушаващите хора са ужасно токсични, а това вреди на всяка

...
Задушаващите хора са ужасно токсични, а това вреди на всяка
Коментари Харесай

8-те задушаващи действия, които отблъскват мъжете

Задушаващите хора са извънредно токсични, а това вреди на всяка връзка. Ако евентуалните ви сътрудници стартират да се въргалят се вършат на разсеяни по време на диалог, очевидно вършиме нещо неправилно.

Кои са 8-те задушаващи дейности, които отблъскват мъжете:

Постоянно критикуване

Ако по всеки мотив изразявате скъпата си позиция, която, апропо, никой не е желае да знае, вие ставате досадни. Критиците не се стопират, те постоянно дават препоръки и подлагат на подозрение очевидните обстоятелства. Ужасно се наскърбяват, когато не близките не ги слушат.

Стереотипно мислене

Ярките и забавни хора нормално не обичат нищо обществено. Ако желаете да се срещате с невероятен мъж, би трябвало да мислите ексцентрично. А стандартите са просто набор от избрани настройки, които отразяват позицията на болшинството.

 задушаване

Не слушате

Ако сте склонни към дълги монолози и не позволявате на хората да си кажат думата, несъмнено би трябвало да поработите върху общуването си, започнете с натискането на бутона " пауза " и не го пускайте, до момента в който не стане належащо. 

Изпадане в осквернение

Да не вършиме секс на първата среща, тъй като не желаете, е изцяло обикновено. Но избягването на фамилиарност, с цел да изглеждате като положително момиче, е депресиращо. В последна сметка няма да спите с мъж, а в прегръдката на морала си, и е малко евентуално той да размени оргазма ви. И не забравяйте: положителните девойки отиват в парадайса, а неприятните - където си изискат.

 задушаване

Прекъсване на диалог

Ако неведнъж прекъсвате диалог с убеждението, че сте прави, това не е възпитано. Никой не мъж не харесва това! Затова е най-добре да се изслушвате повече.

Смятате, че има единствено две отзиви: вашето и неверното

Положително е, в случай че сте упорити и умеете да отстоявате правилата си в живота, и е напряко извънредно, в случай че не можете да приемете, че хората имат право да не са съгласни с вас. Не довеждайте диалога до парадокс, даже в случай че по някаква причина смятате, че можете да забременеете от валерианови капки.

 задушаване

Агресивна ревнивост

Всъщност ревността е напълно обикновено възприятие, то демонстрира същинските ви потребности, само че в случай че в гнева си отделяте жлъчка и придобивате цвета на сирене с мухъл - време е да посетите психолог.

Сплетни

Ако сте подготвени да разкажете на всички, какво се е случило сред вас и половинката ви, това значи, че обичате интригите и сплетните. Това не е добре, никой не желае да построява връзка с човек, който не може да пази секрети. На клюкарката не може да се има доверие, тя е подготвена да разкрие даже най-съкровените секрети и усеща да всеки.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР