Задръжте малко преди да похарчите четирифицрена сума за някой нов

...
Задръжте малко преди да похарчите четирифицрена сума за някой нов
Коментари Харесай

Три причини да не си купувате прекалено скъп смартфон

Задръжте малко преди да похарчите четирифицрена сума за някой нов бляскав модел смарт телефони. На първо място се замислете дали в действителност това устройство ви е нужно. Ако не сте уверени, замислете се - с всяка минала година листът с аргументите да не давате толкоз доста пари за смарт телефон става все по-дълъг. Ето и единствено някълко от тях:

Устройствата междинен клас са по-добри от всеки път

Не доста от дълго време, с цел да си купиш подобен, трябваше да си подготвен да работиш със доста по-стара версия на операционната система, за по-бавни темпове на работа, както и незадоволително положително показване на камерата. Сега обаче нещата не наподобяват тъкмо по този начин. Устройствата от този клас към този момент са с Full HD екрани, работят задоволително бързо, а камерите се оправят сносно.

Флагманите не идват всяка година с чак толкоз доста нововъведения

Всъщност по-добрият избор е да вземате флагмана отпреди година-две. Причината е, че всяка година новите устройства в действителност идват с усъвършенствания, само че разликата с предшествениците им не е чак толкоз огромна. Но пък предходните версии излизат много по-изгодно.

Цените не престават да порастват

Тази причина е обвързвана и с миналата. Няма метод да не сте забелязали, че всяко последващо потомство флагмани идва с малко или с повече по-висока цена от предходните. За образец може да се даде iPhone X, да вземем за пример, който " удари " 1000 $. В същото време макар че се усилват цените на телефоните междинен клас не престават да бъдат доста по-ниски.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР