„Задкулисието, ръководено от олигарха Иво Прокопиев, е основната пречка Банско

...
„Задкулисието, ръководено от олигарха Иво Прокопиев, е основната пречка Банско
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Олигархът Иво Прокопиев е пречката Банско да стане световен зимен курорт

„ Задкулисието, ръководено от олигарха Иво Прокопиев, е главната спънка Банско да стане международен зимен курорт “. Това изясни лидерът на листите на Движение за права и свободи в Благоевград и Велико Търново Делян Пеевски на среща през днешния ден с кмета на Банско Иван Кадев и екипа му.

Те разговаряха в границите на предизборната обиколка на Делян Пеевски в района, като разискаха провокациите пред общините като цяло, включително нуждата от по-голяма децентрализация, а също и проблемите на Банско в частност.

Още при започване на диалога Иван Кадев благодари на Делян Пеевски за помощта, която оказа на Банско в сериозния миг при първата вълна на пандемията предходната година, когато градът бе подложен под карантина, а той подари нужните консумативи, с цел да може да бъдат тествани жителите му и да се ограничи болестта. Кадев показа пред лидера на листата на Движение за права и свободи в Благоевград и визията за развиване на града, като акцентира, че той има капацитета да се трансформира в международен зимен курорт, само че напомни, че през годините непрекъснато е имало пречки пред реализацията на тази концепция.

От своя страна Делян Пеевски изясни, че повода това предпочитание на банскалии още да не е станало действителност в действителност е задкулисието, отпред с Иво Прокопиев.

„ Олигархът Иво Прокопиев и ръководеното от него задкулисие в лицето на кръга „ Капитал “ и обвързваните с него НПО-та са същинската причина за това. Именно те основават пречките, спъващи освен превръщането на Банско в международен зимен курорт, само че и развиването на цяла България “, уточни той.

Избори за Президент и Вицепрезидент и за Народни представители на 14.11.2021 година Платено наличие. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР