Задава ли се ядрена война? Кой ще спечели? Много руснаци

...
Задава ли се ядрена война? Кой ще спечели? Много руснаци
Коментари Харесай

Задава ли се ядрена война? Какво казват руски астролози

Задава ли се нуклеарна война? Кой ще завоюва? Много руснаци отиват при астролози, с цел да схванат по какъв начин ще се развие спорът в Украйна, поради който страната им бе изолирана от доста други страни, написа dariknews.bg. 

В Санкт Петербург се носи славата на Елена Корольова. Тя предсказва победа за Москва на сеансите с клиентите си, които я посещават в жилището ѝ, където две котки се разхождат измежду купчини от книги.

" Хората желаят да знаят какво ще се случи с Русия, която бе откъсната от останалия свят " в резултат на западните наказания, въведени поради офанзивата против Украйна, споделя 63-годишната жена, лингвист по обучение. Вързала е побелялата си коса на опашка и носи очила.

" Световният прелом ще се ускори през септември, само че Русия ще излезе от него постоянна и процъфтяваща ", твърди астроложката, която взима по 5000 рубли (80 евро) на консултация.

От началото на съветското навлизане на 24 февруари има по-голямо търсене, споделя тя, без да прецизира какъв брой точна са клиентите ѝ.

В Москва гадателят Константин Дараган, прочул се с пророчеството си за " респираторна пандемия ", което направи преди появяването на COVID-19, напряко декларира, че след спора " Русия ще стане центърът на света ".

Следователно Москва няма да е изолирана в интернационален проект, както желае Западът, пророкува той.

Украинският президент Володимир Зеленски ще си " отиде насълзен " и " ще е последният началник на Украйна в сегашните ѝ граници ", предсказва в Телеграм 49-годишният мъж с атлетичен външен тип.

Дараган, който по обучение е авиационен инженер и е родом от Донбас, района в Източна Украйна, който съветската войска се стреми да завладее, взема решение да смени попрището и да стане астролог. Той твърди, че в предишното е съветвал министри, банкери и представители на украинските секрети служби.

След идването на власт на прозападните сили в Киев през 2014 година той отпътува за Москва. Този " политически астролог " поддържа съветското навлизане, макар че родният му град Лисичанск пострада съществено от военните дейности.

С нахлуването на Русия в Украйна страниците му в обществените мрежи са затрупани с въпроси: " Ще бъде ли бомбардирана Москва? ", " Балтийските страни ще бъдат ли обзети от суматоха? ", " Как ще реагира Полша? ".

Вследствие на това от 24 февруари броят на учениците в неговата " Школа по класическа астрология " в Москва се е удвоил и в този момент е 200 души.Войната на звездите

Алексей Левинсон, социолог от самостоятелния съветски център " Левада ", е на мнение, че " за доста руснаци и украинци, които са комплицирани ", вярата в звездите е метод за осмисляне на новата реалност.

" Вселената им рухва и някои хора избират да изберат за свои пътеводители звездите, а не водачите си ", обобщава той.

" Астрологията през днешния ден е тип психотерапия или нова вяра ", сподели още социологът.

Една ученичка на мага Дараган, Ана Маркус, която е на към 50 години, изяснява за Франс прес, че търси в звездите " пояснение за протичащото се на Земята ".

" Русия е посочена за единствения провинен за спора, само че е явно, че същинският провинен за спора е една трета страна ", споделя тази грънчарка с искрящи очи, която се е въоръжила с " небесни карти ", които съгласно нея потвърждават виновността на Съединените щати.

В Украйна, несъмнено, звездите приказват тъкмо противоположното на астролозите.

" Путин е доста болен и няма да доживее до март 2023 година ", постоянно пророкува астрологът Влад Рос, който непрекъснато се явява по украинските медии.

" Сатурн е в знака на Русия, а Уран е в знака на Украйна, скоро ще победим ", твърди популярната украинска астроложка Анжела Перл във видеозапис, гледан един милион пъти от средата на май.

Освен отговори на геополитически въпроси хората в Украйна желаят да получат от астролозите и информация дали техен непосредствен ще оцелее на фронта и дали би трябвало да бягат от съветските войски.

Украинците желаят " да научат дали ще има нуклеарна война, дали би трябвало да изоставен страната си, дали околните им са в заплаха ", обобщава за Франс прес астроложката Олена Уманец.

" Русия ще избухне през март 2023 година ", твърди тази някогашна музикантка на 38 години, която от март живее в Швейцария с двете си деца.

Онлайн консултацията с нея, струваща 100 $, вдъхнала убеденост на 46-годишната телевизионна продуцентка Кристина, която живее в Киев. Тя била разтревожена, че брачният партньор ѝ, който е на фронта, постоянно не дава отговор на позвъняванията й.

" Съпругът ми ми се обади, той благодари на Бога, че е оживял тази нощ ", написала тя на астроложката си една юнска заран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР