Задържаният за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова – Северин

...
Задържаният за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова – Северин
Коментари Харесай

Северин остава в ареста, призна вината си частично

Задържаният за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова – Северин Красимиров, остава в ареста. Това реши Окръжният съд в Русе.

Северин е призна виновността си отчасти. Мъжът се разплака пред камерите и призна, че той е направил убийството.

Твърди, че не помни ясно всичко. Предишната вечер смесил алкохол и опиат във тип на кристали. Прибирал се пешком до у дома и инцидентно попаднал на Виктория, която предходна край него.

Помня, като минавам – или тя ме удари, или аз я ударих, без да желая. Нещо ми сподели тя, не помня хубаво, аз отидох там, ударих ѝ един пестник, тя падна”, сподели пред медиите обвиненият.

Той сподели още, че няма да оспорва решението на съда и ще лежи даже доживотно наказване. Адвокатът на Северин също настоя да остане в ареста, с претекста че упрекнатият за убийството на Виктория се страхувал.

„ Няма друга причина да желаеме да остане в ареста, като се изключи че се опасява. Случиха се някакви събития в Русе, има заплаха да се засилват всевъзможни групи от граждани” уточни Иван Дойнов, длъжностен юрист на Северин.

Пред проверяващите Северин е признал за нанесените удари върху Виктория – причина за гибелта ѝ, само че не и за изнасилването.

„ Той съобщи, че е видял телефона, паднал на земята на мястото на закононарушението, след което го е заровил там. Действително в кейса на телефона е служебната карта на потърпевшата, където са нейните имена и фотографията ѝ. Неговото пояснение е, че се е страхувал да не бъде разкрита самоличността ѝ толкоз бързо, по тази причина е заровил телефона. Не е имал желание да го лишава, нито други движимости – като част от бижутата”, съобщи Георги Георгиев, наблюдаващ прокурор по делото.

Засега отпадат версиите за поръчка на убийството или за съучастници, съгласно прокуратурата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР