Задържаният за жестокото убийство, предшествано от брутално изнасилване на 7-годишната

...
Задържаният за жестокото убийство, предшествано от брутално изнасилване на 7-годишната
Коментари Харесай

Вкараха в болница изрода Мартин, полицаи охраняваха носилката!

 Задържаният за жестокото ликвидиране, предшествано от брутално обезчестяване на 7-годишната Кристин от сливенското село Сотиря - Мартин Трифонов, бе вкаран в Бърза помощ с носилка. От двете страни го охраняваха шестима служители на реда, съобщи сливенски уебсайт.

21-годишният Трифонов бе гол до кръста и с брада. Линейката с изверга бе съпроводена от две полицейски коли. Припомняме, че Мартин е бил прострелян и хванат малко след 14 часа до разклона за село Сотиря.

Към обяд са били получени сигнали, че хипотетичният палач на 7-годишното момиченце в сливенското село Сотиря - Мартин Трифонов, е забелязан. Той бе арестуван от полицията в покрайнините на селото. След подадените сигнали младия ром е съумял да избяга и се е укрил в близка околност, разкри основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, който персонално ръководеше акцията.

Един локален човек го е видял в гората и е съумял да го снима. Ако не се беше стигнало до задържането, този кадър е щял бъде най-актуалният, който от полицията щели да дават за медиите. До това обаче не се стига.

Преди да бъде хванат от полицията, Мартин Трифонов е бил завързан от индивида, който срещнал в гората, само че е съумял да избяга. В момента килъра е в болничното заведение, има защита. Той има пострадвания по краката, не е открито дали е от оръжие на служителите на реда. Но е имало дълготрайно гонене, задържане, бягство - което обуславя основателно потребление на оръжие, уточни Ивайло Иванов. Предстои покачване на обвиняване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР