Задържаният като заподозрян за кървавия атентат в Торонто Алек Минасян

...
Задържаният като заподозрян за кървавия атентат в Торонто Алек Минасян
Коментари Харесай

Атентаторът от Торонто може да е имал проблеми с жените

Задържаният като обвинен за кървавия атентат в Торонто Алек Минасян може би е направил ужасното действие, тъй като е бил отритнат от жена. Тази догадка се появи в емисия на CBC.
Засега канадската полиция не разяснява никакви вероятни претекстове, с изключение на психическо разстройство, само че се оказа, че връзка в обществените мрежи LinkedIn и Фейсбук. В обществената мрежа, основана от Марк Зукърбърг, мъж със същата фотография като на Минасян, има съответен пост на тематика „ Суперджентълменът Елиът Роджър”. Елиът Роджър умъртви шестима души преди 4 години в Калифорния, покрай студентски кампус в Санта Барбара.
Във видео, оповестено от Роджър преди офанзивата му, той се оплаква яростно от многото дами, които не му обръщат внимание и го третират като човек, с който при никакви условия не биха се целунали. Роджър написа за тези мъже, които са по-привлекателни за дамите, като ги назовава " Чад ", а дамите, които откликват на мъжкия сексапил, назовава " Стейси ". А в профила на Минасян в LinkedIn се появява пост, в който написа, че " протестът против готините, против Чад и Стейси " към този момент е почнал, визирайки секси мъжете и дамите.
Минасян е гражданин на едно от предградията в Торонто – Ричмънд. При офанзивата си той се качва на тротоара и там прегазва хората, които се намират сега там.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР