Задържаха още трима шофьори, седнали зад волана след употреба на

...
Задържаха още трима шофьори, седнали зад волана след употреба на
Коментари Харесай

Задържаха трима пияни шофьори за ден във Врачанско

Задържаха още трима водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца.

Към 22.40 часа нощес, автопатрул на районно управление (на МВР) в Козлодуй е спрял за инспекция автомобил, ръководен от 45-годишен локален гражданин. Той дал позитивна проба за алкохол - 1.30 промила. Шофьорът е съпроводен до филиала на незабавния център, където е дал  материал за спомагателен разбор. Задържан е с мярка до 24 часа. Съставен му е акт, а против него е формирано и бързо произвеждане.

В ареста на районно управление (на МВР) във Враца е преспал и 48-годишен врачанин. Той е спрян за инспекция в късния следобяд през вчерашния ден, а дрегерът отчел 2.28 промила. Дал е материал за спомагателен разбор. Съставен му е акт и е арестуван. Срещу него е формирано и бързо произвеждане.

69-годишен гражданин на Козлодуй пък не е дал кръв и урина за спомагателна обработка, откакто автопатрул го спрял за инспекция тази заран, към 2.45 край града. Пробата му за алкохол е отчела 0.81 промила. Съставен му е акт.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР