Задържаха и бащата на малтретираното 3-годишно момиченце от Перник, съобщава

...
Задържаха и бащата на малтретираното 3-годишно момиченце от Перник, съобщава
Коментари Харесай

Задържаха и бащата на малтретираното дете от Перник, то остава под полицейска защита

Задържаха и бащата на измъчваното 3-годишно момиченце от Перник, оповестява Българска национална телевизия. Продължава издирването на негови близки от обществените служби, с цел да се ревизира дали някой от тях желае да се грижи за детето.
Издирват бащата на изведеното от вкъщи му в Перник бито момиченце*
В момента детето остава краткотрайно в център за настаняване от фамилен вид и е с мярка " Полицейска протекция " за 48 часа. Ако издирването на близки продължи по-дълго или такива не могат да бъдат открити, то ще бъде настанено в приемно семейство.
Припомняме, че в неделя, 19 юли, момиченцето беше изведено от вкъщи на майка си. Причината - клип, който 32-годишната майка сама е снимала и разгласила във Фейсбук, на който се вижда по какъв начин тя го малтретира.
Жената също е в ареста. По случая е назначена незабавна инспекция.
Малко по-рано бяха обявени нови разкрития по случая. Оказа се, че на територията на Перник няма регистрирани близки родственици на майката и детенцето. Майката има още едно дете, което се отглежда от бащата от предходен брак или общуване. Смята се, че бащата работи в София, само че с него към момента не е открит контакт. А по тази линия работи Министерство на вътрешните работи.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР