Задължителният претендент за световната титла на IBF в тежка категория

...
Задължителният претендент за световната титла на IBF в тежка категория
Коментари Харесай

Кобрата: Залагам всичко, искам победителя!

Задължителният кандидат за международната купа на IBF в тежка категория Кубрат Пулев ще заложи статута си в мача против американеца Райдъл Букър на 9 ноември. Битката бе публично доказана от Top Rank през днешния ден с оповестяването на цялата стратегия от дуели за галата на бейзболния стадион ”Чукчанси Парк ” във Фресно, ката Калифорния.

" Този мач с Райдъл Букър е доста значим за мен, изключително като се има поради какво може да изгубя. Аз съм заложил всичко! Аз съм наложителен кандидат за международната купа на IBF и очаквам спечелилия от реванша сред Анди Руис и Антъни Джошуа. Искам спечелилия! За мен е без значение против кого ще се удрям ", съобщи Кубрат Пулев пред ESPN, представен от Sportal.bg.

Неговият противник Райдъл Букър (26-2, 13 КО) преди време беше обещаващ боксьор с добра вероятност, само че откакто претърпя първата си загуба със съдийско решение против Джеймс Тони през 2004 година отиде в пандиза за 12 години поради опит да продаде кокаин за 35 паунда. Той се завърна на кръга през 2018 година и от този момент салдото му е 3 победи и 1 проваляне от Джърмейн Франклин.

“За мен този мач е доста значим. Това е късмет да покажа на всички, че още ме бива. Не съм изпуснал и секунда, до момента в който бях в пандиза.Тази опция не можеше да пристигна в по-добър миг за мен. Бях в лагера на Александър Усик за шест седмици и тогава пристигна позвъняването за този мач с Пулев. Хонорарът, който ми предложиха, ме устройваше и аз сграбчих опцията с две ръце ", разяснява Букър пред ESPN.
 
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР