Забулена в мистерия е снахата на естрадната легенда Ваня Костова.

...
Забулена в мистерия е снахата на естрадната легенда Ваня Костова.
Коментари Харесай

Ето я мистериозната снаха на Ваня Костова

Забулена в тайнственост е снахата на естрадната легенда Ваня Костова. В светските среди никой не я познава, не се знае даже името й, никой не е виждал и една нейна фотография.Известно е единствено, че със сина на Ваня – Боян Михайлов, имат 6-годишна дъщеричка. Както и че с ангелогласната певица не се схващат много-много.

Единствено „ Галерия “ съумя да разбули мистерията към тайната снаха на Ваня Костова. Коя е тя? Казва се Стефания Цветкова и от Русе. Половинката на Боян Михайлов има две висши образования - приключила е Националната музикална академия „ Проф. Панчо Владигеров” и НАТФИЗ. Била е водещ в телевизия СКАТ. В момента работи към кастинг организация, където й намират разнообразни задължения в късометражни филми или реклами.

С Боян Михайлов се срещат инцидентно. Той дълго време нямаше сериозна другарка, което даде мотив за разнообразни клюки. В обществените среди се говореше, че Ваня Костова е обсебила наследника си и му пречи да се задоми. Самата Ваня пък била уверена, че някогашната й колежка Ева Найденова е направила магия на нея и сина й да са нещастни в любовта.

Връзката на Боян със Стефания се развила толкоз бързо, че певицата даже нямала опция да я утвърди и скоро русенката забременяла. След раждането на Ванеса, кръстена на баба си по гледище на Боян, младото семейство се преместило в жилище, близо до това на Ваня Костова.

И по-точно – на прилежащия етаж. Идеята била на певицата, под предлог, че желае да оказва помощ в грижите за Ванеса. Или по-скоро – да следи изкъсо фамилните връзки на сина си.

„ Стефи е положително момиче, красиво и интелигентно, само че никога не е сой, за каквато снаха мечтаеше Ваня. Както всяка майка, и тя искаше най-хубавото за сина си – момиче от аристократично заможно семейство, със синя кръв… А той, нерде-нерде, взе актриса “, подсмихват се близки до певицата.

Изпълнителката на „ За остарялата обич “ несъмнено, твърди, че със снаха си са в отлични връзки. „ Разбираме се, няма ревнивост посред ни поради всеобщия любим Боян “, безапелационна е Ваня. Въпреки това, в никакъв случай не е споменавала даже името на снаха си, нито се е появявала обществено с нея. Снимка вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР