Забраненото ШОУ на Рачков ще бъде отново на турне през

...
Забраненото ШОУ на Рачков ще бъде отново на турне през
Коментари Харесай

Забраненото ШОУ на Рачков отново на турне

" Забраненото ШОУ на Рачков " ще бъде още веднъж на турне през 2023 година Пет града в страната ще посрещнат Димитър Рачков, научи ДУМА от Татяна Павлова, Артвент. Представленията са на 27 август в Летния спектакъл в Бургас, на 28 август в Летния спектакъл във Варна, на 16 септември в Летния спектакъл в Пловдив, на 17 септември в Летния спектакъл в Стара Загора, на 5 октомври в зала 1 на НДК в София.
На живо Димитър Рачков ще отвори всяко чекмедже в " кухнята " на малкия екран и ще извади от него всяка детайлност от живота " зад камера ". Публиката ще разбере по какъв начин се вършат новините, лъжат ли рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли в миналото сапунените сериали... И всичко това - подправено с неповторимото му възприятие за комизъм. Това е и първото телевизионно шоу, отвън рамките на дребния екран, което разкрива смешната страна на продукциите, водещи безконечна битка за рейтинг.
Миналата година " Забраненото ШОУ на Рачков " предложи развлечение за цялото семейство за хиляди фенове онлайн в страната, стигна и до Лондон. Екипът и тази година е подготвил забавни и вълнуващи посетители, както и доста изненади за публиката.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР