„Забраненото шоу на Рачков“ припомни на зрителите едни от най-забавните

...
„Забраненото шоу на Рачков“ припомни на зрителите едни от най-забавните
Коментари Харесай

Мина границата! Мария по сутиен по телевизията

„ Забраненото шоу на Рачков “ напомни на феновете едни от най-забавните телевизионни излъчвания в българския ефир. На сцената на шоуто изгряха още веднъж „ Като лъвовете “, „ Риск печели, риск губи “, „ Супершоу Невада “, „ Dancing Stars” и „ Господари на ефира “. Режисьорът Ники Априлов и артистът Деян Неделчев дадоха старт на вечерта със спомен за едно от най - обичаните детски излъчвания „ Като лъвовете “.

Водещият Ники Априлов показа, че в шоуто е почнал пътят на доста от днешните звезди, измежду които оперната прима Соня Йончева, режисьорът Явор Гърдев, певицата Йоана Захариева – Йоко, актрисите Луиза Григорова – Макариев и Невена Калудова и доста други. Специална изненада бе появяването на поп-фолк певицата Мария и оперния артист Велин Михайлов, също участници в „ Като лъвовете “. Мария бе съпроводена от другари си Мирослав, който седеше в публиката и не сваляше взор от миньончето, облечено или по-скоро съблечено в сутиен, видя Hotnews.bg.

Не за първи път някогашната певица скандализира с облекло, само че този път мина границата, откакто се появи разголена минути след 20.00 часа, освен това в частта на шоуто, отдадено на обичано детско предаване. Брюнетката си спомни по какъв начин изпълнявала песни на Лили Иванова в предаването „ Като лъвовете “ и даже запя, само че не отговори на въпроса дали въпреки всичко е женена за Мирослав. „ Положението е плаващо “, изясни тя, само че не пропусна още веднъж да подсети за пръстена, който приятелят й подари преди няколко седмици. Той даде мотив за спекулации, че Мария въпреки всичко е вдигнала женитба, само че в край сметка се оказа, че Миро е към момента женен.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР