Заблестяха светлините на коледната елха пред община Пловдив. Цветните лампички

...
Заблестяха светлините на коледната елха пред община Пловдив. Цветните лампички
Коментари Харесай

Елхата в Пловдив заблестя

Заблестяха светлините на коледната елха пред община Пловдив. Цветните лампички възпламени 6-годишната Ангелина дружно с Дядо Коледа. „ Бъдете положителни, тъй като когато човек е добър, всички негови фантазии се извършват. Обичайте майки, бащи, баби, дядо и слушайте госпожите си ”. С тези думи белобрадият дъртак се обърна към децата и пожела на всички пловдивчани да бъдат здрави, като има доста мир и обич в фамилиите им.

 Пандемията анулира издигането на най-голямата коледна елха в света Пандемията анулира издигането на най-голямата коледна елха в света
Най-голямото коледно дърво в света, направено от живи дървета и клони, обичайно се конфигурира в немския град Дортмунд повече от 2...
Заради пандемията от ковид и засилените ограничения против разпространяването на болестта и попречване скупчването на доста хора на едно място, събитието протече без обичайна музикална стратегия с присъединяване на надарените деца от музикалните обединения на Пловдив.

Елхата е висока 13 метра. Тя има 4 000 лампички. Изработена е от единствения на Балканите производител на елхи, който се намира в Раковски. Пловдивската елха тежи към 1 звук. Тя се намира на площада пред постройката на общината. Главната улица също е украсена с коледна декорация.

Още от КОЛЕДЕН ДУХ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР