Забелязали ли сте, че хора, които постоянно се намират в

...
Забелязали ли сте, че хора, които постоянно се намират в
Коментари Харесай

Делфинотерапия

Забелязали ли сте, че хора, които непрекъснато се намират в контакт с животни - овчари, кинолози, дресьори, по-рядко боледуват? Такова лекуване благодарение на животните се назовава зоотерапия. Оказва се, че животните прелестно усещат настроението и прочувственото положение на индивида, дали е болен или не. И контактувайки с него, го изцеляват. В последно време в тази тенденция се вършат много проучвания, с които се потвърждава, че животните в действителност лекуват. Това е било известно и десетилетия преди нашето време.

Древните вавилонци, асирийци, египтяни, а по-късно и елини и римляни умишлено се занимавали с „ профилактика “ на заболяванията и завъждали в домовете си всевъзможни животни способни съгласно тях да ги излекуват от бронхит, туберкулоза, заболявания на сърцето или бъбречна непълнота. Деца на фамилиите, в които се отглеждат домашни животни, се учат освен по-добре, само че и развиват възприятие за отговорност и са по-спокойни. В хода на направените проучвания се открило, че имунитета на децата, където се отглеждат кучета и котки, е по-силен от на тези, които нямали собствен домакински любим.

Един от клоновете на зоотерапията е Делфинотерапията. Делфините доста постоянно се употребяват в медицината и психотерапията. Те имат изумително биополе и при контакт с тях се освобождават отрицателни сили и стресът при индивида, форсира се лекуването. Общуването с делфините оказва помощ да се стабилизира психо-емоционалното положение, да се снеме психическото напрежение. Контактувайки с делфините, човек се успокоява, стартира да мисли съответно и бързо намира излаз от спешна обстановка.

Делфинотерапията е прелестна психическа реабилитация за хората, попаднали при екстремални условия, претърпели трусове, повреди и всевъзможен мощен стрес. Техни пациенти са най-вече бизнесмени, хора с креативен специалности, деца със заболяване на нервната система-аутизъм (до 80% се излекуват), олигофрения, синдрома на Даун.

Когато делфините взаимодействат с човек, те изпращат към него доста светли сили сходно на Рейки силата. Делфините са претърпели библейския Потоп, съхранявайки общуването с хората. Сексът при делфините не е само за нарастване, само че и за определяне и поддържане на връзки един с различен. Делфините почистват съзнанието и душата на хората. Усещат неприятните хора и с тях не поддържат връзка. За тях не е значимо дали си богат или безпаричен, здрав или болен, авторитетен или не, значимо е единствено дали си добър човек или не. Съществува вярване, че в случай че веднъж до тебе се допре делфин, то през целия оставащ живот ще бъдеш благополучен.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР