Забележителната пианистка и Instagram сензация Лола Астанова пристига за първи

...
Забележителната пианистка и Instagram сензация Лола Астанова пристига за първи
Коментари Харесай

Най-секси пианистката в света с два концерта у нас

Забележителната пианистка и Instagram сензация Лола Астанова идва за първи път в България за два впечатляващи концерта. Носителката на „ Грами “ ще развълнува публиката първо в Пловдив на 30 май в Античния спектакъл, а по-късно в София на 6 юни в зала 3 на НДК.

Лола Астанова е носителката на награди „ Еми “ и на редица други музикални оценки. Тя е известна с въздействащ и надълбоко прочувствен жанр, безупречна техника и мощно женско наличие с емфатичен нюх към модата - нейна запазена марка.

Секси пианистката има над 300 милиона почитатели в Инстаграми това е пътят, по който става най-търсеният пианист в света и интернет сензация с голям брой предложения и участия на влиятелни събития. Като да вземем за пример благотворителното събитие в Карнеги Хол под егидата на Доналд Тръмп. Има общи планове с музикалния продуцент Дейвид Фостър и Андреа Бочели, с който основават късия документален филм „ The Journey to the Theatre of Silence “. Атрактивната пианистка записва дует и с Марк Антъни.



Публиката у нас я познава от взаимните й планове с един от двамата виолончелисти на 2Cellos – Степан Хаусер, с който записван " Лунната соната " в дует пиано и виолончело и други творби на Бетовен.



Астанова стартира музикалното си странствуване, когато е едвам на 6 години. Тя впечатлява освен със своя прочит на типичен творби на Шопен, Лист и Рахманинов, само че и с аранжиментите на шлагери като „ Don't Stop the Music “  на Риана и „ We Are the Champions “ на Queen.



Билети за концерта в Пловдив на цени от 60 до 150 лева и към този момент може да бъдат закупени в мрежата на eventim.bg.

Билети за събитието в София на цени от 80 до 160 лева ще се продават на касите на Билетен център НДК, в мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн на eventim.bg.  

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР