Забавно видео в TikTok стана супер популярно, след като показа

...
Забавно видео в TikTok стана супер популярно, след като показа
Коментари Харесай

Летни войни: Видео, показващо борба за шезлонги на Тенерифе, е хит в TikTok

Забавно видео в TikTok стана супер известно, откакто сподели лудостта по грабенето на шезлонги в летните ваканционни курорти в Европа.

Видеото, оповестено от консуматор @X.....Sarah....X, демонстрира десетки посетители на хотел, които се надпреварват да хвърлят хавлиите си на шезлонги към необятен басейн

Клипът, озаглавен The Sunbed Race, към този момент има 7.2 милиона гледания, оповестява The Independent.

Създателят на видеото не разяснява в кой хотел е снимано то, само че въз основа на по-ранни изявления наподобява, че това е Paradise Park в Тенерифе.
@x.....sarah.....x The Sunbed Race???? #Fyp#Tenerife♬ Funny Song - Cavendish Music
В предходен клип тя се оплаква от тази процедура, като демонстрира редица шезлонги с положени върху тях хавлии, само че без гости.

Говорител на Paradise Park споделя за MailOnline: „ Бяхме развеселени, когато го видяхме, като се има поради, че нашият хотел разполага с пет плувни басейна и зони с шезлонги за всички. Въпреки това виждаме много гений у нашите посетители за надпревари с трудности. “

В някои европейски страни е типично да хвърлите кърпата си върху шезлонг, с цел да го маркирате като ваш, до момента в който в други туристите вземат шезлонг, единствено в случай че им следва да го употребяват за избран интервал от време.

Резервацията с забрадка обаче е наклонност, която провокира вълна от напрежение заран, когато туристите се надпреварват да запазят шезлонги. Тя води и до доста рядкости. Много консуматори на TikTok снимат посетители да се измъкват в 6 часа сутринта, с цел да си запазят първокачествен шезлонг, преди останалите да са се събудили.

Някои хотели изрично не разрешават практиката. Миналия месец чиновници в хотел Gran Costa Adeje на Тенерифе бяха снимани да отстраняват хавлиите от шезлонгите, на които никой не е седял час или повече. Хотелът има правила, съгласно които гостите не могат да резервират шезлонг преди 10 часа сутринта.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР