Забавни игри, предизвикателства и поредица от артистични прояви очакват пловдивчани

...
Забавни игри, предизвикателства и поредица от артистични прояви очакват пловдивчани
Коментари Харесай

Европейска година на уменията в Цар Симеоновата

Забавни игри, провокации и поредност от артистични прояви чакат пловдивчани и гостите на града на 30 май от 16.30 часа във Виенския павилион на Цар Симеоновата градина. Организаторите от Областен информативен център – Пловдив са се погрижили посредством поредност от изненади и занимателна стратегия да показват самодейността на Европейската комисия, която разгласи 2023 година за Европейска година на уменията.

В събитието „ Умения за триумф “ ще се включи неповторимият занаятчия на смеха и импровизациите – клоунът Кени, финалистът от „ Гласът на България “ – Виктор Стамболов, Маг Бамбини, както и артистите от спектакъл „ Хенд “ и школата за национални танци „ Луди млади “.

Освен занимателната част от програмата, присъстващите ще могат да се срещнат и с другите благоприятни условия за развиване на уменията, които оферират стратегиите на Европейския съюз.

Събитието е част от общата акция на Мрежата от Областни осведомителни центрове в страната и е отдадено на Европейска година на уменията 2023 година, посредством която Европейската комисия се стреми да даде нов подтик на ученето през целия живот като бъдат разпространявани благоприятни условия, планове и действия за развиване на нови умения. Тя предизвиква желанието за преквалификация и повишение на квалификацията, като оказва помощ на хората да придобият подобаващите умения за качествени работни места.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР