За втори поредна година Allianz беше отличен като най-добър застрахователен

...
За втори поредна година Allianz беше отличен като най-добър застрахователен
Коментари Харесай

Allianz отново e номер 1 застрахователен бранд в света

За втори поредна година Allianz беше отличен като най-хубав осигурителен бранд в класацията Best Global Brands на Interbrand.

 

Позитивните вести идват в несигурни времена за пазарите и промишленостите по света, когато всички се пробват да се оправят с провокациите на международната пандемия. Класирането е освен окуражаващ знак за възходящата мощ на марката, само че също по този начин демонстрира и възходящата роля на Allianz в живота на хората.

 

„ Изключително сме горди, че сме номер 1 осигурителен бранд и сме в Топ 40 на най-хубавите международни марки. Само за 10 години Allianz се реалокира от 67-мо място в листата през 2010 година, със стойност от 4,9 милиарда $, на 39-о място през 2020 година със стойност от съвсем 13 милиарда $ “. Докато половината марки в Топ 100 не означиха повишаване на цената си, оценката на Allianz се усили със 7 %, макар рецесията, достигайки до 12,935 милиарда $ “, сподели Кристиан Дюрингер, началник Бранд и партньорства в Allianz Group. „ Поставили сме си за цел да станем Топ 25 бранд до 2025 година ".

 

Interbrand разгласява годишно своя отчет Global Best Brand. Той има за цел да разпознава 100-те най-стойностни марката в света. Методологията за оценка на бранд на Interbrand беше първата, която получи документ ISO 10668.

 

За да вземат участие в класацията, марките би трябвало да бъдат обществено регистрирани и да имат световно наличие. След това се прави оценка на база на облагата, обвързана с продажбите на артикули и услуги с тази марка, ролята на марката, т.е. степента, до която марката въздейства върху решението за покупка и най-после на силата на марката, която се дефинира от 10 разнообразни вътрешни и външни фактора.

 

За да разгледате цялостното класиране на Топ 100 посетете:

 

 

* обява

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР