За втори път предстоящото издание на Международния фестивал по фойерверки

...
За втори път предстоящото издание на Международния фестивал по фойерверки
Коментари Харесай

Обявиха награди за най-добра снимка от Фестивала по фойерверки в Панагюрище

За повторно идното издание на Международния фестивал по фойерверки в Панагюрище ще бъде придружен от фотоконкурс, а най-хубавите фотоси на фойерверки ще бъдат отличени. Миналата година бе извършено първото издание на съревнованието, което притегли в града стотици майстори на обектива и протечепри жив интерес.

Община Панагюрище разгласи и регламента. Може да взе участие всеки, който е участвал и е запечатал в кадър миг от фестивала без ограничавания във възрастта. Участието е гратис.

Конкурсът е разграничен в две категории – „ Мобилна снимка ” и „ Фотография с фотоапарат ”. Допускат се единствено авторски фотографии, които дават отговор на заложената тематика и имат естетическа стойност. Важен аршин, по отношение на който ще се правят оценка, е и това фойерверките да са уловени сега на цялостно откриване на фигурата, която рисуват. Всеки участник може да се включи с до 5 свои авторски фотоси.

Творбите се изпращат в дигитален тип на е-mail: [email protected] от 13 юни до 19 юни, като резултатите ще бъдат оповестени на 22 юни, а самият фестивал ще се организира от 9 до 11 юни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР