За втора поредна година V System събира феновете на качествения

...
За втора поредна година V System събира феновете на качествения
Коментари Харесай

Дуел на два от най-скъпите модели слушалки в света ще се проведе в София

За втора поредна година V System събира почитателите на качествения тон на шоуто за потребителска аудио техника NEXT GEN Hi-Fi expo

 
-->
Тази есен българските фенове на качествената аудио техника ще имат опция да участват на самобитен двубой сред два от най-скъпите модели слушалки в света -  Sennheiser HE1 и Hfiman Shangri-La SR. Устройствата, които костват надлежно 140 000 лева и 110 000 лева, за първи път ще бъдат изложени в едно помещение в София – нещо, което не се е случвало до в този момент на никое място по света. Те ще могат да бъдат тествани от всеки искащ в границите на второто шоу за аудио техника NEXT GEN Hi-Fi expo, проведено от българската компания.

Във фокуса - най-скъпите слушалки в света

Гвоздей на ревюто в София, несъмнено, ще бъдат най-скъпите слушалки в света  -  Sennheiser HE1, които костват 140 000 лв.. Те впечатляват както с безкомпромисния си тон, по този начин и с истинския си дизайн, а усилвателят, който се предлага в комплект с тях, е направен от мрамор Carrara. Това е един от най-ценните типове камък на планетата, който се добива край едноименния град в италианските Алпи и е прочут с това, че с него са правили скулптурите си Микеланджело Буонароти и редица други ренесансови актьори. Със същия мрамор Микеланджело е основал своята статуя „ Давид “.

Слушалките Sennheiser HE1 са извънредно лесни за прилагане - капакът им се отваря с едно само допиране и всички детайли на усилвателя и бутоните излизат автоматизирано напред, а тръбите се издигат от корпуса. В рамите на ревюто всеки клиент ще има опция да се наслаждения на звука на най-скъпите слушалки в света.

Hifiman Shangri-La SR - нанотехнология в слушалките

Вторият впечатляващ модел слушалки, който ще бъде показан на шоуто, е Hifiman Shangri-La SR, налични на цена от 110 000 лв.. Те се отличават с неповторима HIFIMAN технология, основана на нанотехнологични драйвери, извънредно качество на звука, както и комфортен за дълготрайно потребление дизайн.

След триумфа на миналогодишното първо издание на NEXT GEN Hi-Fi expo, ползата към тазгодишното събитие е още по-голям. То ще се организира от 12 до 15 октомври, в шоурума на V System на ул. Мила Родина, N30, в София. Посетителите ще имат опция да тестват доста от най-хубавите артикули в областта на персоналното аудио, измежду които най-новите модели на водещите марки в света. Сред фирмите, чиито артикули ще бъдат изложени, са Sennheiser, beyerdynamic, Pro-Ject Audio Systems, Meze Audio, iFi Audio, Dan Clark Audio, Focal, HIFIMAN, EPOS Audio - Gaming, Antlion Audio, Ferrum Audio, EarMen, Nagaoka, Ortofon DJ, QED, Goldring, Q Acoustics, Audio-Technica и Genelec. В рамките на събитието ще се оферират и доста огромни отстъпки на висококачествена Hi Fi техника, започващи от 10% и достигащи до впечатляващите 60 %.

Плановете на V System включват образуване на сходни аудио изложби в редица градове на България, като още през тази година с изключение на в София ще има и издание в Пловдив. За следващата година пък екипът на компанията възнамерява броят на градовете, в които ще се организира NEXT GEN Hi-Fi expo, да се усили. “Мисията на нашата компания е да създадем налични последните нововъведения в сегмента на аудио технологиите за всеки български почитател на качествения тон. Затова и проектите ни включват в бъдеще NEXT GEN Hi-Fi expo да се организира в десетки български градове ” - споделя Антон Генчев, Бранд управител на V System.

Повече информация за събитието има тук:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg