За втора поредна година Tuborg OPEN обедини група невероятни музиканти

...
За втора поредна година Tuborg OPEN обедини група невероятни музиканти
Коментари Харесай

Pavell & Venci Venc’ са първите българските музикални посланици на Tuborg OPEN


За втора поредна година Tuborg OPEN сплоти група невероятни музиканти и сътвори нещо в действителност особено - ария с световно обръщение, само че с история, разказана неповторимо от всеки един от изпълнителите от другите страни. Те употребяват присъщия изказ на родния си език, разнообразието и оригиналността на локалната просвета и творят неповторими текстове. Американският диджей и супер продуцент Diplo, който беше част от сполучливата миналогодишна музикална акция, се завърна и тази година, този път с датската изгряваща музикална звезда MØ. Заедно те показаха хитовото парче, наречено Stay Open („ Остани отворен “ - англ.). Изпълнители от основните пазари на Tuborg в Азия и Европа сплотяват музикалните почитатели под мотото „ Open for More “ („ Отворени за повече “ – англ.) по личен несравним метод, изтъквайки силата на доверието и толерантността, които придават стойност на нашия живот.

За България в акцията на Tuborg се включи най-известното хип-хоп дуо Pavell & Venci Venc’, което направи местна версия на парчето Stay Open. Тяхната акомодация на песента включва посланието им към всички младежи да бъдат още по-отворени към света. Pavell & Venci Venc’ са измежду най-креативните, надарени и обичани хип-хоп реализатори на българската музикална сцена. Дуото основава лична философия, изразена в музика и споделяна от хиляди почитатели. " Кампанията Tuborg OPEN е доказателството за това, че музиката свързва хората по целия свят. Радваме се, че Tuborg избраха нас за посланици и че направихме това крепко и свежо парче с толкоз готино обръщение. Да имаме обща ария с Diplo & MØ е една сбъдната фантазия ", разясниха Pavell & Venci Venc’.

" Tuborg OPEN предлага на младежите редица нови детайли, основани да вдъхновят разнородни културни общности на разнообразни пазари. Песента се вписва толкоз съвършено в акцията, колкото и потребностите на потребителите. Те постоянно свързват Tuborg с музика и развлечения, заради отличителната еднаквост на марката. Когато сме отворени за новите въздействия, ние комбинираме неща, които сме считали за несъвместими, само че от време на време в действителност се получава добре ", сподели Мариан Дочев, бранд управител, Tuborg.

В центъра на София Tuborg изненада жителите и гостите на столицата с атрактивна музикална проява със специфичното присъединяване на Pavell & Venci Venc‘. Всички имаха опцията да чуят онлайн българската версия на песента Stay Open за първи път в неделя от 18.00 до 20.00 часа по време на музикалния Tuborg Flash Mob, който събра както запалени почитатели на дуото, по този начин и инцидентни минувачи.

Глобалният вид на песента бе показан на 11 май 2018 година, последван от локални версии на парчето в интервала от май до юли, които сплотиха историите на локалните реализатори под мотото „ Open for More “. Кампанията ще бъде подкрепена с промоционални и цифрови интензивности, чиято кулминационна точка ще бъдат осъществяванията онлайн с присъединяване на Diplo и MØ, както и на някои от локалните реализатори по-късно през годината. Версията на Pavell & Venci Venc‘, част от Tuborg OPEN, ще бъде включена в присъединяване им във фестивала MTVPresentsVarnaBeach на 12 август във Варна, на който Tuborg е формален сътрудник.

Лирик видеото на “StayOpen” в българския вид от Pavell & VenciVenc’, част от акцията TuborgOPEN, можете да видите в формалния YouTube канал на VirginiaRecords тук: https://youtu.be/27XZihIb13Y

Следете новините от TuborgOPEN на http://www.tuborg.com/tuborg-open/

както и на http://www.tuborg.bg/promo-campaign/

и във FB страницата на марката https://www.facebook.com/TuborgBulgaria/

Последвайте Pavell & VenciVenc’:

@Facebook http://www.facebook.com/PavellVenciVenc/

@ Instagram http://www.instagram.com/pavizzll/

http://www.instagram.com/venztagram/

Продуктовото портфолио на компанията включва многообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, интернационалните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, чешката BudweiserBudvar, френската KronenbourgBlanc, немската пшеничена бира Erdinger, белгийската крафт бира Grimbergen, златистия испански лагер с цитрусови нотки SanMigelFresca, италианската AngeloPoretti с няколко типа хмел и американската BrooklynLager с изявен малцов темперамент. Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в четири разновидности – любеница, ябълка, круша и боровинка.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР