За втора поредна година служителите на Националната служба за охрана

...
За втора поредна година служителите на Националната служба за охрана
Коментари Харесай

Служителите на НСО показаха най-добри умения в традиционния турнир по стрелба за жени

 За втора поредна година чиновниците на Националната работа за защита демонстрираха най-хубави умения в стрелбата с револвер в обичайния шампионат по пукотевица за дами от Министерството на защитата, Министерството на вътрешните работи, Българската войска и служби от системата за отбрана на националната сигурност.

В самостоятелното класиране чиновниците на държавната охранителна работа заеха първите две места, а в отборното класиране - челната позиция. Сред посочилите най-хубави умения тимове бяха представителите на Съвместното командване на специфичните интервенции и на Академията на Министерството на вътрешните работи. 

НСО бе алегоричен хазаин на четвъртото издание на надпреварата, което се организира на 9 юни на територията на Центъра за специализация и професионална подготовка на Академията на Министерство на вътрешните работи във Варна. Повече от 50 дами в 24 тимове от 15 структури взеха присъединяване в надпреварата, проведено взаимно от Националната работа за защита, Министерството на вътрешните работи и Министерството на защитата.

Основна цел на шампионата е да насърчи повече млади девойки и дами да аплайват за работа в структурите на Министерство на вътрешните работи, в системата на Министерството на защитата, в структурите на Въоръжените сили и в службите в бранш " Сигурност “.

Постиженията на участниците бяха отличени от началника на НСО бриг. ген. Емил Тонев, командира на Съвместното командване на специфичните интервенции ген.-майор Явор Матеев и старши комисар Благородна Макева, заместник-директор на Главна дирекция " Национална полиция “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР