За втора поредна година, Община Стара Загора организира дългоочаквания от

...
За втора поредна година, Община Стара Загора организира дългоочаквания от
Коментари Харесай

Събитието Sporteen day отново под липите през месец май

За втора поредна година, Община Стара Загора провежда дълго чакания от младежите под липите Sporteen day.  Той ще се организира на 13 май, в парк Артилерийски, от 16.00 часа. Пъстрият празник е във връзка Международния ден на спорта и предизвикването и е с вход свободен.

Богатата стратегия включва надпревари по разнообразни типове спорт: минифутбол, волейбол, баскетбол 3х3, пукотевица с лък, тенис на маса, тенис на корт, дартс, street workout, демонстрации на скейт парка. На сцената в парка спортните страсти ще бъдат съпроводени с присъединяване на хип-хоп школите  към  Центъра за поддръжка за личностно развиване, The „ Scary Shadowzzz “, „ Do it crew “,  мажоретен състав към ТГ „ Княз Симеон Търновски “, Zumba with Poli, магията на Yang Family Tai Chi,  вълнуващите осъществявания на грациите от клуб „ Импала “. Специални посетители на събитието ще бъдат артистите Ballan, Алекс и Влади и тандема Торино и Пашата.
-->
Партньори на събитието са Декатлон, Спасителен център за диви животни " Зелени балкани ", Международният юношески център и Центърът за поддръжка за личностно развиване.

При неприятни метеорологични условия концертът ще се организира в залата на Културен център " Стара Загора ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР