За втора поредна година Global Finance Magazine присъди най-високо отличие

...
За втора поредна година Global Finance Magazine присъди най-високо отличие
Коментари Харесай

ОТР Lаb нa Бaнĸa OTΠ, компанията майка на Банка ДСК, e cpeд нaй-дoбpитe иновативни хъбове в cвeтa

За втора поредна година Global Finance Magazine присъди най-високо отличие на иновационния хъб на Банка ОТП - OTP Lab. Създаден преди три години, OTP Lab поддържа реализацията на реформаторски хрумвания на чиновници на банковата група, работи взаимно със стартъп компании, бизнеси в региона на новаторските технологии и просветителни институции върху развиването на съвременни банкови решения и артикули от ново потомство.

В тазгодишните награди на влиятелното издание ОTP Lab получи наградата " Най-добра финансова лаборатория за нововъведения " за 2020 година, наред с новаторските хъбове на 34 международни корпорации, измежду които Barclays, Boston Consulting Group, Citibank, Commerzbank, PayPal, UBS и Wells Fargo.

" Този триумф носи чудесно обръщение и е добър образец за това по какъв начин Банка ОТП поддържа зараждането и реализирането на положителни хрумвания, с цел да дава на клиентите на банковата група своевременен достъп до последните нововъведения, които улесняват ежедневното банкиране ", сподели Петер Чани, ръководещ шеф на Банка ОТП.

" Вярвам, че спечелването на тази премия е извънредно достижение, което ще даде нов подтик и ентусиазъм за продължаващите ни старания в тази посока. В актуалната обстановка е изключително значимо клиентите ни да имат още по-удобен и сигурен достъп до услугите ни и да ги срещнем с най-новите технологии ", съобщи Андраш Фишер, началник " Иновации " в Банка ОТП.

В резултат на динамичното си развиване и на засиления развой на дигитализиция, OTP Lab осъществя от ден на ден реформаторски хрумвания и се трансформира във водещ снабдител на новаторски банкови артикули. Индикатор за това е и възходящият интерес към интернационалната Стартъп стратегия на Банка ОТП, както от страна на членовете на банковата Група ОТП, измежду които е и Банка ДСК, по този начин и от страна на стартъп фирмите в целия свят. В рамките на партньорската си стартъп стратегия, до момента Банка ОТП е открила връзки с над 850 стартъп компании, а с над 30 от тях е стартирала пилотни планове.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР