За втора поредна година Ford и Moto-Pfohe се включиха във

...
За втора поредна година Ford и Moto-Pfohe се включиха във
Коментари Харесай

Ford и Moto-Pfohe на Aniventure Comic Con 2019

За втора поредна година Ford и Moto-Pfohe се включиха във фестивала за обичайната и съвременна японска просвета - Aniventure Comic Con 2019. Той се организира на 14 и 15 септември в Интер Експо Център, София, където Ford сподели два от най-актуалните си автомобилa – напълно новия Focus и компактния кросоувър EcoSport.

В събитието взе присъединяване и Moto-Pfohe Rent-a-car, който беше формален транспортьор на Aniventure Comic Con 2019 с удобните SUV коли Ford Kuga. Като част от атракциите на самия фестивал, Moto-Pfohe Rent-a-car показа двамата супер герои R-man и R-girl, които дойдоха със супер автомобила – Ford Mustang.


Ford даде ексцентрична караоке сцена за феновете на K-pop музиката – новия Focus, в който те се любуваха на едни от най-известните песни в този жанр и пееха под съвършеното звучене на аудио системата на Ford – Bang & Olufsen (B&O).


А за последователите на киното и високите скорости имаше спонтанен киносалон в купето на Ford EcoSport. Там посетителите на фестивала имаха опция да гледат филмовия откъс на новата холивудска продукция “Ford v Ferrari” с Мат Деймън и Крисчън Бейл, която ще излезе в България през ноември под името „ Пълно ускоряване “.


Филмът споделя за основаването на революционния автомобил Ford GT, който съумява да се опълчи на непобедимите дотогава коли на Енцо Ферари.


Фестивалът Aniventure Comic Con 2019 би личните си върхове от миналите години по брой на посетителите и качество на програмата. Фестивалната стратегия на Ford и Moto-Pfohe rent a car беше оценена високо от стотици фенове на модерната поп просвета. Техните фотоси и клипове могат да се видят на страниците на марката във Фейсбук и Instagram.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР