За втора поредна година дирекция „Превенции към Община Варна организира

...
За втора поредна година дирекция „Превенции към Община Варна организира
Коментари Харесай

Кампания „Без дрога на пътя” стартира във Варна

За втора поредна година дирекция „ Превенции " към Община Варна провежда акция „ Без дрога на пътя: Последната автомагистрала ", която е ориентирана към предварителна защита на шофиране след приложимост на наркотични субстанции.

В интервала на акцията доброволци от учебните клубове ще проведат обучителни сесии пред свои връстници на тематика „ Рискове при шофиране след приложимост на опиати и алкохол ".
Специално направена рамка за профилна фотография и видео материали ще се популяризират в обществените мрежи и на страницата на дирекция „ Превенции ". Билбордове и електронни табла ще излъчват посланието на акцията.

На нарочни срещи експерти ще срещнат младежите с правните, здравните и обществените последици от използването на наркотични субстанции.

Доброволци от Градския предпазен клуб ще вземат участие в акция, осъществена от бранш " Пътна полиция ", като раздават материали на спрените водачи и им насочат послания за рационално, отговорно и толерантно държание на пътя. Инициативата ще продължи до края на юли.

Партньори са ОД на МВР-Варна, бранш КАТ, Областен отдел „ Автомобилна администрация ", Местните комисии за битка с противообществените прояви на малолетните и малолетните, районните полицейски ръководства на територията на всички общини в област Варна и други организации.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР