За втора поредна година CETIN България взе участие в традиционната

...
За втора поредна година CETIN България взе участие в традиционната
Коментари Харесай

CETIN България връчи отличия на златни и сребърни медалисти в Технически университет – София

За втора поредна година CETIN България взе присъединяване в обичайна гала в Технически университет - София, по връчване на дипломите на завършващите бакалаври и магистри. На събитието на 1 юли участва Павлин Тишев, старши специалист " Преносна мрежа " в CETIN България, който връчи грамоти и специфични дарове на четирима студенти, златни и сребърни медалисти в магистърска и бакалавърска стратегия по телекомуникации.

" От името на CETIN желая да ви поздравя за напъните, неуморния труд и достиженията, които честваме през днешния ден. Насладете се на този ден, само че и не отлагайте момента, в който да превърнете фантазиите си в действителност.

В CETIN имаме вяра в младите, подготвени за провокации гении. Самият аз преди няколко години бях студент тук, в Техническия университет, а по-късно стажант в компанията. Така че, ще сме щастливи да ви забележим в офиса и да подпомогнем вашето кариерно развиване. " - сподели Павлин Тишев

Доставчикът на мрежови и инфраструктурни услуги на едро CETIN България предлага редица благоприятни условия за развиване на млади гении в областта на телекомуникациите и ръководството на мрежова инфраструктура. Миналата година общо петима студенти, взеха присъединяване в стажантската стратегия в Центъра за наблюдаване на мрежата. От старта на програмата през 2020 година присъединяване са взели близо 15 стажанти, а през днешния ден немалка част от тях към този момент са експерти в разнообразни отдели в компанията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР