За втора поредна година бургаските родители отвориха сърцата си и

...
За втора поредна година бургаските родители отвориха сърцата си и
Коментари Харесай

Кампанията „От мама за мама“ обедини бургаските семейства

За втора поредна година бургаските родители отвориха сърцата си и помогнаха на десетки фамилии в риск от техния град. Поводът е взаимната благотворителна самодейност "От мама за мама " на профилираното ревю за детски артикули и услуги - "Бебе Зона " и Община Бургас. Целта на акцията е да бъдат подкрепени фамилии с дребни деца в неравностойно състояние. Дарения под формата на артикули от първа нужда се събираха на особено самостоятелен пункт на територия на ревюто в Експозиционен център "Флора ".

Освен бургаските майки в дарителската акция се включиха майки София, Варна и Пловдив. Детски колички, шезлонги, столчета за хранене, голям брой дрешки и обувки, памперси, приспособени млека, книжки и играчки бяха авансово комплектовани и предоставени на Центъра за социална поддръжка към Община Бургас. Именно в постройката на центъра се реализира и срещата с нуждаещите се фамилии.

"Изключително щастливи сме от обстоятелството, че през второто издание на акцията успяхме да съберем двойно повече дарения от предходна година. Нямам думи, с които да изкажа възхищението си към големите сърца на бургаските родители, поради които тази акция се трансформира във все по-голям фактор в всекидневието на фамилиите в риск в Бургас. Това ни кара да се усещаме стимулирани и въодушевени да продължаваме. Изказвам големи благодарности и на Община Бургас и екипа от Центъра за социална поддръжка. Без тяхната помощ и професионализъм акцията нямаше да е толкоз ефикасна. " - това съобщи Теодора Златева уредник на акцията.

По време на прочувствената среща с нуждаещите се родители в Центъра за социална поддръжка нейната партньорка - Кристина Иванова даде обещание, че акцията ще продължи да съществува до момента в който го има и ревюто.

От през днешния ден до края на седмицата поетапно ще бъдат разпределяни всички получени дарения, а всеки, който не е съумял да се включи в акцията, към момента може да го направи на място в Центъра за социална поддръжка на адрес ул. "Дрин " №9.

Междувременно ревюто "Бебе зона " съумя да затвърди позициите си на най-мащабното профилирано комерсиално ревю за бременни и фамилии с дребни деца отвън столицата. То даде опция на хиляди бургаски родители да създадат най-хубавия и осведомен избор за своите деца. Над 35 от най-големите производители и вносители на детски артикули и услуги в България взеха присъединяване в тазгодишното издание на ревюто.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР