За втора година Мисис България Мариана Маринова пуска на пазара

...
За втора година Мисис България Мариана Маринова пуска на пазара
Коментари Харесай

Най-красивата тийнейджърка в света стана лице на БГ марка за бански

За втора година Мисис България Мариана Маринова пуска на пазара лична линия бански костюми! За 2018г., за извънредно лице на марката Boom wear е определена не инцидентно тийн идола Биляна Лазарова.

Тя бе провъзгласена за най-красивата тийнейджърка в целия свят на състезанието Miss International Teen Princess 2017, който се състоя в Тайланд.
Биляна има подчертана уязвимост към театралните изкуства. Не се лимитира в модата или в музиката, в които е редно да отбележим, че към този момент има значително триумфи, като е задоволително да споменем дуетната й ария с Кристо „ Сладко и солено “.

“Биляна изцяло се вписва в цялата концепция на моделите. Те са цветни, пъстри и луди, каквито са младежите! Банските ми са предопределени за младите освен на години, само че и по дух! Не инцидентно сбирката ни се споделя “ wild & free”. Съобразени със международните трендове, цветни и ярки принтове, основани особено от дизайнерите ни, банските са в доста малко серии, тъй че можете да сте сигурни че няма да има 100 други дами с модел като вашия! Особено настоящи са за това лято банските с скотски принт “, споделя собственичката на Boom wear Мариана Маринова.

В извънредната фото сесия блестят плеймейтката Гергана Райчевска и актрисата Анна- Мария Чернева.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР