За всяко нещо си има първи път и поредното доказателство

...
За всяко нещо си има първи път и поредното доказателство
Коментари Харесай

Капанът щракна около врата й: Ключово шоу излъга Гала СНИМКА

За всяко нещо си има първи път и следващото доказателство е Гала, която след дълго отсрочване се появи в " Черешката на тортата ". В 10-годишната история на предаването към нея нееднократно са отправяни предложения за участия, само че тя постоянно е намирала мотив да откаже на началник Манчев.

Тази седмица обаче в кулинарното шоу взе участие дъщерята на водещата на " На кафе " - Мари. Тя получи специфичната задача от Манчев, а точно - да подготви ядене по безценен неин детски спомен.



То включваше спаначна салата със сирене, мед, печени орехи и чери домати, румънски качамак, две разядки – едната с извара, а другата с патладжан, сервирани с домашната питка на баба. Основното бе агнешко с пюре от грах и печен картоф, имаше и скариди с бяло вино и магданоз, а десертът - саралия.

Докато Мари се беше вживяла в приготвянето на тези ястия, ненадейно се появи Гала, която незабавно стартира да й се меси в готвенето и да й прави забележки кое по какъв начин би трябвало да се прави.

Друга любопитна детайлност е, че тази седмицата в предаването взе участие и някогашната ководеща от " На кафе " - Джуджи. Тя е една от околните приятелки на Гала и сега се явява нещо като свекърва на Мари, тъй като дъщерята на Гала е гадже със сина й.

В последна сметка Мари се показа сносно довечера и получи цели 49 точки от началник Манчев и останалите участници - Джуджи, артистът Пламен Димов, чалга изпълнителят Галин и манекенката Глория Петкова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР