За всяка Нора Недкова има по един Валенин Кулагин, който

...
За всяка Нора Недкова има по един Валенин Кулагин, който
Коментари Харесай

Кръстникът на Маймун Пешо и дъртото Гери-Никол: Кулагин знае как да реже родните "величия"

За всяка Нора Недкова има по един Валенин Кулагин, който да я сложи на мястото ѝ. Българската Джей Ло, както сама се кръсти Норчето, несъмнено не желае да се среща с гримьора Валентин Кулагин, който я кръсти - Маймун Пешо.

Надяваме се, че Норчето се е възстановила от второто име, което Кулагин ѝ лепна, само че същото се отнася и за Папи Ханс, чието първо име стана... Пепа. Дали Кулагин е бил въодушевен от " Прасето Пепа Пиг ", ние не знаем, само че признаваме, че звучи съмнително. Все още сси спомняме случката на Валентин и Папи във Vip Brother. 

Виж още: Новата " Мис Силикон " със международна премиера, сподели огромните бомби на Санторини

Беше превъзходно, само че уви, към този момент няма такива излъчвания, показващи какъв брой в действителност костват родните випове. Ако са випове обаче, за какво влизаха в сходен вид излъчвания? Истински значимите хора не страдат от липса на внимание, още по-малко - на пари! 

Дъртото Гери-Нико също не може да се възвърне от присъединяване си в риалити предаването, а по-късно и от пиянските си осъществявания в народен ефир. Дъртото Гери-Никол, в случай че не си спомняте, е прозвището, което Валентин даде на Лора Караджова. Тя му беше гневна, само че за много малко. Днес не е ясно какво се случва с кариерата на певицата, сходно е ситуацията и с младата Гери-Никол. Е, то и с Кулагин не се случва нещо впечатляващо, само че това е друга тематика. 

Виж още: Ивон Динева изгуби най-ценното си! Щерката на Анелия със сурова загуба 

Изображение: https://www.instagram.com/valentinkulagin/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР