“За всяка министерска позиция, дори и за министър-председател, имаме повече

...
“За всяка министерска позиция, дори и за министър-председател, имаме повече
Коментари Харесай

Дончев: За ГЕРБ властта никога не е била самоцел

“За всяка министерска позиция, даже и за министър-председател, имаме повече от един вероятен претендент. Това значи огромен човешки запас. Даниел Митов беше номинацията ни за министър председател в границите на изтеклия парламент, допустимо е още веднъж да е той. Възможно е да е и титулярят на партията. Всичко зависи от куп фактори ”, по Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.
Според него ГЕРБ не е в изолираност, а анализите им демонстрират, че има авторизация на политическия живот, където никоя политическа мощ не желае да работи с друга. Според Дончев това е проблем.
„ Объркан е модусът на правене на политика. Целта за присъединяване в изборите е задачите, програмата ти да бъдат осъществени. В момента следим различен род, където политическите представители се състезават кой най-вече ще се накара на другите. В годините обратно неведнъж са ни зачертавали и зачерквали ”, напомни той.
Относно глобите „ Магнитнски ” Дончев изрази мнение, че би трябвало да бъдат подложени на по-дълбок разбор.
 Даниел Митов: Оголеното настървение на служебния кабинет цели да удари ГЕРБ преди изборите Даниел Митов: Оголеното настървение на служебния кабинет цели да удари ГЕРБ преди изборите
Ние още веднъж ще бъдем първа политическа мощ. В това бе безапелационен заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в студиото на Българска национална телевизия. Той...
Ако тук страната търпи упрек, той е, че дневният ред на обществото - това, което се разяснява и вълнува хората, не е станало дневен ред на институциите. Дългосрочният резултат е, че всяка политическа мощ ще бъде безпределно деликатна с кои лица работи или включва в своите редици ”, счита зам.-председателят на ГЕРБ.
Той регистрира като информационен минус това, че партията е позволила да бъде обвързвана с посочените от Съединени американски щати лица, за което нямало съображение.
„ Аз не мисля, че Съединени американски щати са насочили подозренията си към Борисов, за това, че е подкупен от Васил Божков. Ако ставаше дума за Борисов, щеше да го написа непосредствено. Останалите коментирани за политически водачи от по-малка височина, може би по тази причина не се и загатва името им ”, съобщи Дончев.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР