За всеки човек къщата на мечтите изглежда по различен начин.

...
За всеки човек къщата на мечтите изглежда по различен начин.
Коментари Харесай

Ето така изглежда къщата на мечтите

За всеки човек къщата на фантазиите наподобява по друг метод. Някой си показват големи първокласни покои, а други (като нас) една съвременна дървена къщичка в гората.

Именно по тази причина и сме едни от най-големите почитатели на архитектурното бюро Marchi Architects, които с всеки собствен план ни оставят без думи. Те постоянно влагат толкоз доста креативност, че ни карат откровено да им завиждаме на прелестните хрумвания.

Типичен образец за това и е Woodhouse 2.0. Създадена като че ли да се слее с боровата дъбова гора в Лонг Айлънд, Woodhouse 2.0. е един от последните планове на френското архитектурно бюро, основано в Париж. Сградата е с кръгла конструкция и е ситуирана измежду стволовете на дърветата.

View this post on Instagram
A post shared by IMAESTRI SIGNATURE (@imaestrisignature) on Jan 1, 2018 at 4:35am PST

Външната част на постройката, която е композиция от бетон и отвесни дървени дъски, хармонично се вписва с естествената природа в близост.

View this post on Instagram
A post shared by IMAESTRI SIGNATURE (@imaestrisignature) on Jan 1, 2018 at 4:57am PST

Що се отнася до вътрешните стени на модерната къща, те са съвсем напълно от стъкло, което ни позволава да се любуваме на пейзажа на открито, като в същото време имаме страхотна панорама и към вътрешния двор на къщата, ситуиран в централната ѝ част. Да не загатваме какъв брой естествена светлина влиза вътре.

View this post on Instagram
A post shared by Marchi Architectes (@marchi_architectes) on Jul 11, 2019 at 10:18am PDT

А методът по който архитектите са измислили достъпа до къщата с автомобил и мястото за паркирането му е напряко фанстатичен. Слизайки от колата си на покрива на къщата (буквално), единствено с няколко крачки по спираловидното стълбище надолу и към този момент сме си у дома, където се любуваме на спокойствието, което ни дава заобикалящата ни природа.

View this post on Instagram
A post shared by IMAESTRI SIGNATURE (@imaestrisignature) on Jan 3, 2018 at 3:35pm PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР