За връзката между честото правене на секс и щастливата връзка

...
За връзката между честото правене на секс и щастливата връзка
Коментари Харесай

Не правите секс - идват проблеми с паметта, имунитета, не дай боже рак

За връзката сред честото правене на секс и щастливата връзка се е говорило и писало доста. Според експертите, нежните милувки сред сътрудниците са извънредно значими освен за взаимоотношенията, само че и за здравето ни. Интимният живот обаче следва ритъма на персоналните потребности и стремежи на всяка двойка. Редовният секс може да бъде отлична профилактика против някои болести, а въздържанието -  дори рисково във физически проект при мъжа. При дамата пък се отразява зле на душeвността.
До какво води лишаването от милувки?
Причините за неналичието на фамилиарност при една двойка са доста – отмалялост, деца, проблеми в работата или липса на въодушевление. На всичко това тялото ви реагира с едно – липса на предпочитание за секс. До какво ще докара това?
1. Сексът е добра подготовка освен за тялото, само че и за мозъка. Хората, които вършат по-малко секс, не помнят повече и даже живеят с 4 година по-малко.
 10 неща, които всеки младеж би трябвало да знае за любовта и секса 10 неща, които всеки младеж би трябвало да знае за любовта и секса
Когато растем и се сблъскваме за първи път с любовта и секса, постоянно ни е мъчно да отличим кое е вярното и кое не. Затова множеството...
2. Тяло, лишено от секс боледува по-често, поради намаляване на имунитета.
3. Жени, които не вършат секс, по-често са изложени на по-голям риск да се разболеят от рак на гърдата.
4. Липсата на секс при мъжете нарушава ерекцията и покачва риска от рак на простатата.
5. Не на последно място тишината в спалнята води до отчуждение сред сътрудниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР