За видеото на Thinking певецът черпи вдъхновение от мемоарната книга

...
За видеото на Thinking певецът черпи вдъхновение от мемоарната книга
Коментари Харесай

Кристиан Костов снима украинската Рапунцел в нов клип - slava.bg

За видеото на Thinking артистът черпи ентусиазъм от мемоарната книга „ Снимки от вкъщи “ на прочут американски фотограф

Моделът Алена Кравченко, по-позната на необятната публика като украинската Рапунцел, застана пред камерата за новия клип на момчето-чудо Кристиан Костов. Красавицата, която отхвърля да подстригва косата си от 5-годишна възраст, е измежду перлите във видеото към песента Thinking, което – по думите на артиста, е най-интензивно и бързо снимания план до този миг.

В клипа Костов пресъздава мемоарната книга с фотографии „ Снимки от вкъщи “ на известния американски създател Лари Султан. Композиции от известния том могат да бъдат разпознати в музикалния минифилм още от първото гледане. А за това, че с екипа си са черпили ентусиазъм от Султан издаде и самият Кристиан.

„ Във фотокнигата Лари учи мита зад модела на американското семейство и в последна сметка разрушава фантазиите на публиката си по тематиката. Следвайки същата философия, Thinking наблюдава една не толкоз сантиментална, колкото психеделична страна на това да си изумен от обич. Това приближава героя до точката на безумието. Преследван от мислите за своята обич, той мъчно прави разлика сред илюзията и действителността ", изяснява Костов.

“Снимки от вкъщи “ в действителност излиза на пазара през 1992 година, като се трансформира в една от знаковите произведения за Султан. Още повече поради това, че в нея основните персонажи са личните му родители. За фотокнигата си той споделя приживе: „ Исках да пробия тази митология за фамилията и да покажа какво се случва, когато сме водени от сходни облици за триумф. И бях подготвен да употребявам личното си семейство, с цел да го потвърдя. “

Премиерата на видеото към Thinking се състоя преди броени дни, а почитатели, сътрудници, близки и другари на Костов към този момент са безапелационни, че това е най-хубавият му видеоклип до момента. „ Като актьор постоянно се пробвам да съм по-добър, да се изучавам, да пониквам и не мога да го сторя без да върша неточности, без да отделя времето да намеря самия себе си.

Фактът, че последният ми план се харесва от толкоз доста хора значи доста за мен и екипа ми “, благодарен е артистът, който завоюва рекордното второ място на България на Евровизия през 2017 година

Самото парче Thinking е част от краткосвирещия албум на Костов – „ Mood “, който той показа преди месец. Дискът към този момент се радва на триумф, като най-запалените фенове на Кристиан даже нарисуваха десетки постери към всяка една от песните в него.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР