За възобновената връзка на Николай Михайлов с Николета Лозанова се

...
За възобновената връзка на Николай Михайлов с Николета Лозанова се
Коментари Харесай

Ники Михайлов и Николета отпразнуваха заедно Великден

За обновената връзка на Николай Михайлов с Николета Лозанова се приказва от дълго време в светските среди.

И въпреки на 14 февруари тази година вратарят, който сега пази за кипърския тим Омония (Никозия), да я призна обществено с любовен пост в обществените мрежи по случай Свети Валентин, двамата рядко могат да бъдат засечени дружно, най-малко в България.

За празници обаче те не изневеряват на един от обичаните си клубове в София – The 1 Exclusive. Именно в него двойката поля 29-ия рожден ден на Михайлов в края на предишния юни. Тази година пък отново там подвигаха тостове за Великден.

Според осведомени Ники, който доста държи на фамилията си, е посрещнал Възкресението с вечеря в стеснен роднински кръг и чак в дребните часове на нощта се е отдал на ваучър с актуалната му половинка и другари. Очевидци описват, че компанията се е забавлявала доста на попфолк ритмите, като на масата са участвали обичаните на футболиста шампанско и наргиле. Характерното засипване на ВИП сепарето с безчет салфетки обаче не се е понравило на Николета Лозанова, тъй като е затруднявало танците й, обута с обувки с ултра високи токове.



За сметка на това персоналният й фризор Венелин Кондаков, който също е бил част от антуража на двойката, се е радвал на този тип внимание от страна на клуба.



фотография: Instagram
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР