За улеснение на трафика през зимата, утре пускаме движението по

...
За улеснение на трафика през зимата, утре пускаме движението по
Коментари Харесай

Пускат временно движението по Околовръстното между Младост и Горубляне

За облекчение на трафика през зимата, на следващия ден пускаме придвижването по ремонтирания близо 2-километров сектор на Софийския околовръстен път сред ”Младост ” и ”Горубляне ”.
Това заяви във фейсбук профила си министър председателят Бойко Борисов.

Той посочи, че ще има краткотрайна организация, краткотрайна пътна маркировка и през идната година работата на обекта ще продължи с полагане на последния износващ асфалтов слой и осъществяването на всички довършителни работи.

" Изгражда се 6-лентов път със междинна разграничителна линия, разграничителни линии сред локалите и директното трасе, 2 местни платна и тротоари ", написа още министър председателят.

Преди един месец пуснахме още 2,5 км от Южната дъга от връзката с автомагистрала " Тракия “ до п.в. " Герман “ - подсети Борисов.

" Ремонтът на Околовръстното е наш ангажимент към всички столичани и посетители на София. Ние ще го осъществим, както изпълнихме обещанието да създадем Южната дъга, Северната скоростна дъга, Западната дъга и метрото. Модерната пътна инфраструктура е освен улеснение, само че и в допълнение успокоение за всички участници в придвижването ", уверен е той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР