За творческия директор на Chanel Карл Лагерфелд, който почина през

...
За творческия директор на Chanel Карл Лагерфелд, който почина през
Коментари Харесай

Емблематични вещи на Карл Лагерфелд отиват на търг

За креативния шеф на Chanel Карл Лагерфелд, който умря през февруари 2019 година, всички са единомислещи, че е икона на стилната промишленост.
 Карл Лагерфелд и каква е повода цялостен живот да носи ръкавици
Защо Карл Лагерфелд постоянно носеше ръкавици

Един от многото комплекси на дизайнера

Стилът му на няма по какъв начин да бъде сгрешен - ръкавиците, слънчеви очила и вързаната на опашка коса...

Сега доста персоналните движимости на дизайнера, в това число прословутите кожени ръкавици без пръсти, ще бъдат пуснати в продажба в поредност от търгове, които стартират в Монако тази седмица.

Колекцията от движимости, предлагана от аукционна къща Sotheby`s, включва предмети от персоналния му дрешник, мебели, аксесоари и творби на изкуството, в това число възглавничките, на които седеше котката му Шупет.

Ще се наддава също за модел на Шупет с първична цена 5000-7000 евро и дрънкулка на дизайнера от пластмаса, метали и кристали, оценена на 200-300 евро. Куфари, три коли Rolls-Royce и хромирани дъмбели, благосъстоятелност на известния дизайнер, също ще вземат участие в наддаването.



" Тази сбирка е емблематична за усета на Карл Лагерфелд ", споделя пред Reuters Пиер Мотес, вицепрезидент на Sotheby`s във Франция и изясни, че тя дава визия за неговия естетически избор, за неговата персона и за живота му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР