За трети пореден ден изборните книжа за местния вот се

...
За трети пореден ден изборните книжа за местния вот се
Коментари Харесай

И днес извозват изборни книжа за местния вот към населени места в страната


За трети следващ ден изборните бумаги за локалния избор се транспортират от печатниците в София към регионалните градове. Екипи на жандармерията охраняват извозването на бюлетините, което ще продължи до идващия четвъртък.

За трети следващ ден изборните бумаги за локалния избор се транспортират от печатниците в София към регионалните градове. Екипи на жандармерията охраняват извозването на бюлетините, което ще продължи до идния четвъртък.

Бюлетините потеглят от четири печатници на територията на София. Изборни бумаги се печатат и в Пловдив и Плевен. Както преди всички избори, превозването на бюлетините и документите минава под засилена защита.

„ Ангажимента на Министерството на вътрешните работи и съответно на чиновниците на дирекция "Жандармерия " е по съпровождане и защита на моторното транспортно средство, което транспортира изборните бумаги и бюлетини. “, съобщи Петър Антиев - зам.-директор на дирекция "Жандармерия ".

За днешното превозване на бюлетини и изборни бумаги от София към регионалните градове са ангажирани четири автомобила със чиновници на Жандармерията.

„ Днес има за превозване по няколко маршрута - първият ще бъде за Перник и Кюстендил, вторият ще бъде по маршрута Враца, Монтана, Видин, третият ще бъде до Стара Загора, четвъртият до Смолян. ", сподели Петър Антиев - зам.-директор на дирекция "Жандармерия "

Тиражът на бюлетините, който е утвърден след подадени поръчки на Общинските изборни комисии, е над 17 милиона. За общински съветници са разпечатани близо 7 милиона бюлетини. Същият е броят на тези за избор на общински кмет. За кметове на кметства утвърденият тираж е над милион и половина бюлетини.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР