За трети път DIEMA ще отведе зрителите на фантастично приключение

...
За трети път DIEMA ще отведе зрителите на фантастично приключение
Коментари Харесай

„Супергероите на DIEMA” се впускат в епично приключение от 13-и януари

За трети път DIEMA ще води феновете на фантастично премеждие в „ Супергероите на DIEMA ” . В продължение на 10 седмици ленти, въодушевени от най-известните и обичани комикси в международен мащаб, ще завладяват вечерите във филмовия канал. Всеки четвъртък и петък от 22:00 ч. предстоят зрелищен екшън, огромни подиуми и галактически борби.

Старт на акцията „ Супергероите на DIEMA “ от 13-и януари ще дадат двата кино лентата от поредицата за „ Капитан Америка “ – „ Първият отмъстител “ и „ Завръщането на първия отмъстител “ . Първият филм ще опише за приключенията на Стив Роджърс (Крис Евънс), който става доброволец в пробна стратегия, която го трансформира в супер боец, прочут като Капитан Америка. Той се сплотява с Бъки Барнс (Себастиан Стан) и с Пеги Картър (Хейли Атуел), с цел да разгласи война на зла организация, предвождана от Червения череп (Хюго Уийвинг). В петък супергероят ще се озове във Вашингтон, където се пробва да се приспособи към актуалния свят след пагубните събития в Ню Йорк. Когато негов сътрудник от ЩИТ бива атакуван, Стив се забърква в интриги, които излагат на риск целия свят.

Следващата седмица, на 20-и и 21-и януари, „ Пазители на Галактиката “ ще се заемат с предпазването на света от злото. Хитовият екшън с две номинации " Оскар " включва звезден актьорски състав от холивудски любимци. Филмът в четвъртък ще придвижи феновете във фантастичната Галактика, където дръзкият авантюрист Питър Куил (Крис Прат) ще поведе новите си галактически другари в безразсъдна и смела борба против злото. В петък „ Пазители на галактиката Vol. 2 “ героите Питър Куил, Гамора, Дракс и Ракета ще би трябвало да се борят с голям звяр, до момента в който се грижат за бебе Грут.

Част от акцията „ Супергероите на DIEMA ” ще станат още героичните завършения на героите във филмите „ Спайдърмен “, „ Черната пантера “, „ Отмъстителите “, „ Тор: Рагнарок “, „ Ант-мен “, „ Два патлака “ и „ Мъже в черно “.

Освен първокласното телевизионното преживяване, на което почитателите на фантастичните филми ще се насладят в идващите 10 седмици, предстоят още изненади. Те ще могат да завоюват и редица атрактивни награди от специфична игра, която могат да проследят във Фейсбук страницата на DIEMA.

Не пропускайте „ Супергероите на DIEMA “ от 13-и януари в 22:00 ч. в четвъртък и петък
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР