За трета поредна година, на територията на България ще се

...
За трета поредна година, на територията на България ще се
Коментари Харесай

„NIKI – ADAMS Masters series“ - последният за годината Международен турнир по футбол на маса у нас

За трета поредна година, на територията на България ще се организира един от най – огромните и чакани интернационалните шампионати по футбол на маса - „ NIKI – ADAMS Masters series “ на който домакините, Семеен кодекс „ Сторм Райдърс “ и Българската Федерация по футбол на маса, ви канят с най – огромно наслаждение. В ранните следобедни часове на последния петък на ноември зала Триадица ще отвори порти, с цел да приветства професионални състезатели по джага от целия свят, пристигнали да опитат да извоюват следващите медали.

В срока от 25 до 27 ноември над 120 играчи ще премерят сили в 13 дисциплини, разпределени в 5 категории. Това е единственият шампионат в България, който има и дисциплинираност за хора с увреждания. В нея ще вземат участие Националния тим по Баскетбол за хора с увреждания. Турнирът е част от календара на " София - Европейска столица на спорта " и на Международната Федерация по футбол на маса, и ще се организира на маса Леонхарт, която е една от публично приетите професионални маси.

Задава се паметен шампионат, с присъединяване на играчи от топ 30 от Световната класация при мъже и дами, изпълнен с доста страсти и изцяло свободен
Абитуриентски мъжки костюми
вход за гости и през трите турнирни дни. Не го пропускайте!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News




PromoMall.bg